Inschrijven

DOEN!Beurzen in Enschede

Op donderdag 26 september aanstaande vindt er het Muziekcentrum Enschede Doen! Beurs plaats voor Statushouders. 

De Doen! Beurs
De Doen Beurs! is een participatiemarkt waar bewoners informatie kunnen krijgen over vrijwilligerswerk en het aanbod aan activiteiten in de eigen buurt. De Doen Beurs! brengt vraag en aanbod samen.

Bij de Doen Beurs! zijn verschillende organisaties uit Enschede aanwezig, variërend van zorg- en welzijnsinstellingen tot sportinstellingen. Zij bieden informatie over de activiteiten die wekelijks voor bewoners worden georganiseerd en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk. De aanwezige instellingen hebben een marktkraampje. Bewoners die willen deelnemen aan een activiteit in hun buurt of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen zich ter plekke inschrijven.

Op donderdag 26 september 2019 Doen! Beurs Enschede is "de Doen! Beurs voor Statushouders" van 9:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 14:15 uur. Locatie: Muziekcentrum Enschede. Gratis toegang en voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er in uw wijk te doen is. Ben je op zoek naar scholing of vrijwilligerswerk en/of werk. Kom langs bij dit mooie event, laat je inspireren en doe mee!

Doen! Beurs voor Statushouders

Datum: 26-09-2019
Tijd: 9:30 tot 14.15
Meer info: Facebook

Locatie
Muziekcentrum Enschede

Nationale Vrijwilligersdag

Datum: 
07 december 2019

Tijd:
 
12:30 - 17:00 uur

Locatie:
 
Theater Prismare
Lonnekerspoorlaan 122, Enschede

Parkeren

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren! 

Bekijk terugblik:
- Nationale Vrijwilligersdag 2017
Nationale Vrijwilligersdag 2018