Inschrijven

DOEN!Beurzen in Enschede

De Doen Beurs! is een participatiemarkt waar bewoners informatie kunnen krijgen over vrijwilligerswerk en het aanbod aan activiteiten in de eigen buurt. De Doen Beurs! brengt vraag en aanbod samen.

Bij de Doen Beurs! zijn verschillende organisaties uit Enschede aanwezig, variërend van zorg- en welzijnsinstellingen tot sportinstellingen. Zij bieden informatie over de activiteiten die wekelijks voor bewoners worden georganiseerd en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk. De aanwezige instellingen hebben een marktkraampje. Bewoners die willen deelnemen aan een activiteit in hun buurt of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen zich ter plekke inschrijven.

Op donderdag 20 juni 2019 Doen! Beurs Enschede Oost van 9:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 14:15 uur. Locatie: CVV Sparta Enschede aanneem Kotkampweg 44. Gratis toegang en voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er in uw wijk te doen is. Ben je op zoek naar scholing of vrijwilligerswerk en/of werk. Kom langs bij dit mooie event, laat je inspireren en doe mee!

Datum: 20-06-2019
Tijd: 9:30 tot 14.15
Meer info: Facebook

Locatie
CVV Sparta Enschede

Nationale Vrijwilligersdag

Datum: 
.... december 2019

Tijd:
 
Nog niet bekend

Locatie:
 
Nog niet bekend

Parkeren

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren! 


Bekijk terugblik:
- Nationale Vrijwilligersdag 2017
Nationale Vrijwilligersdag 2018