Inschrijven

NLDoet 2020

Het is zo ver! De grootste vrijwilligersactie van Nederland staat voor de deur! 

Op 13 en 14 maart 2020, zijn het weer NLdoet dagen waarbij vrijwilligerswerk in de spotlights gezet wordt en je bent uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook binnen Enschede is er weer veel te doen! 

Doe je mee

?

DOEN!Beurzen in Enschede

De Doen! Beurs
De Doen Beurs! is een participatiemarkt waar bewoners informatie kunnen krijgen over vrijwilligerswerk en het aanbod aan activiteiten in de eigen buurt. De Doen Beurs! brengt vraag en aanbod samen.

Bij de Doen Beurs! zijn verschillende organisaties uit Enschede aanwezig, variërend van zorg- en welzijnsinstellingen tot sportinstellingen. Zij bieden informatie over de activiteiten die wekelijks voor bewoners worden georganiseerd en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligerswerk. De aanwezige instellingen hebben een marktkraampje. Bewoners die willen deelnemen aan een activiteit in hun buurt of zich willen aanmelden als vrijwilliger, kunnen zich ter plekke inschrijven.

Gratis toegang en voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er in uw wijk te doen is. Ben je op zoek naar scholing of vrijwilligerswerk en/of werk. Kom langs bij dit mooie event, laat je inspireren en doe mee!

Doen! Beurs

Datum: MAART 2020
Tijd:9:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 14:15 uur.
Meer info: Facebook

Locatie
n.t.b.