AGENDA

Meedoen inspireert!

M-Pact Educatie aanbod

Meedoen & Leren (Volksuniversiteit)

Okt8
Workshop · 8 okt, 10:30 - 12:00
Online
Haal het beste uit je team met de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)MBTI is één van de bekendste en meest gebruikte instrumenten ter wereld en laat zien waar krachten en talenten liggen maar ook de valkuilen en allergieën.Geplaatst door Volksuniversiteit Enschede (M-Pact Educatie)
Nov10
Workshop · 10 nov, 10:30 - 12:00
Online
De effecten van de covid-19 maatregelen op je team en organisatieHoe staan we er nu voor? Wat zijn de feiten en gevolgen voor het vrijwilligerswerk? Geplaatst door Volksuniversiteit Enschede (M-Pact Educatie)
Nov26
Workshop · 26 nov, 10:30 - 12:00
Online
Vrijwilligerswerk voor nieuwkomers, expats en internationalsSta je open voor nieuwkomers en internationals? We dagen je uit om samen op zoek te gaan naar kansen en een win-win situatie.Geplaatst door Volksuniversiteit Enschede (M-Pact Educatie)

Vrijwilligersactiviteiten

M-Pact

Okt25
Community evenement · 25 okt, 00:00
Enschede
NOMINATIE ronde - Enschedese Vrijwilligersprijs 2020Nomineren kan vanaf nu!Geplaatst door M-Pact

Nationale Vrijwilligersdag

07-12-2020

Ieder jaar, op 7 december, vindt de Nationale Vrijwilligersdag plaats. De Dag staat in het teken van de vrijwilliger. Een uitgelezen kans voor vrijwilligersorganisaties om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. M-Pact en Gemeente Enschede organiseren een jaarlijks terugkerend event om de Enschedese vrijwilligers in het zonnetje te zetten.


Hoe deze dag er in 2020 gaat uitzien is nog even spannend, maar we weten zeker dat het ook deze keer weer een mooie en onvergetelijke middag gaat worden!


Schrijf je het alvast in de agenda?