Post | februari 2022 | Nieuws | 2 min lezen

Enschede doet tijdens NLdoet!

Enschede doet tijdens NLdoet!

Op 11 en 12 maart 2022 is het weer NLdoet!

NLdoet wordt jaarlijks door het Oranje Fonds samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land georganiseerd. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!


Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Zonder vrijwilligers zou Nederland stil komen te staan. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.


Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn!

Zin om gewoon een paar uurtjes je handen uit de mouwen te steken om een organisatie in je buurt te helpen? Kijk op de website van NLdoet wat er in Enschede te doen is.


M-Pact, het startpunt voor vrijwilligerswerk in Enschede!

M-Pact is er voor iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk. We staan je graag bij om de juiste vrijwilligersplek voor jou te vinden. Kijk in onze vacaturebank voor de actuele vacatures! Ook kan M-Pact je helpen middels bijvoorbeeld cursussen en trainingen, die voor vrijwilligers grotendeel gratis of tegen sterk gereduceerde prijzen te volgen zijn. Kijk voor meer informatie over ons aanbod op www.m-pact.nl of kom langs! De matchadviseurs van M-Pact zijn dagelijks te vinden in de Openbare Bibliotheek van Enschede tussen 10.00 en 17.00 uur.


Première “M-Pact in beeld”

Benieuwd wat M-Pact nu precies doet? Wie M-Pact is en waar M-Pact voor staat? NLdoet is voor M-Pact de gelegenheid om jou uit te nodigen bij het Huis voor Taal & Meedoen in de Centrale Bibliotheek zodat je zelf kunt ziet wat M-Pact te bieden heeft. De korte clip “M-Pact in beeld” legt door middel van storytelling uit wat M-Pact doet en te bieden heeft. Voor het maken van de clip is de professionele hulp van Moekotte Media ingeschakeld. Zij hebben eerder ook de succesvolle film over het Huis voor Taal & Meedoen gemaakt.


Op vrijdag 11 maart 2022 gaat “M-Pact in beeld” in première tijdens een speciale bijeenkomst in de Centrale Bibliotheek. Iedereen is welkom om de clip op die dag te komen bekijken. Voorafgaand aan de première lopen de hartenpakken van M-Pact door de binnenstad van Enschede om iedereen te vertellen over NLdoet, M-Pact en over vrijwilligerswerk.


Tot ziens op vrijdag 11 maart!



Alle informatie op een rijtje:

Première “M-Pact in beeld”: vrijdag 11-03-2022 12.00 uur.

Locatie: Centrale Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede.

NLdoet: 11 en 12 maart 2022 Kijk op www.nldoet.nl voor meer informatie en/of leuke klussen.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Taal Café Enschede zoekt vrijwilligers!

Het Taalcafé

| Nieuws
Als vrijwilliger ondersteun je elke week anderstaligen en Nederlanders die hun spreekvaardigheid willen ...
Lees meer
iederkinddoetmeeinenschede

Ieder kind doet mee in Enschede

| Nieuws
Door de worsteling van moeilijk rond kunnen komen, met kinderen, bespreekbaar te maken en meer bekendheid te ...
Lees meer
Groeigesprekken, groeicoach, groei, coaching

Groeigesprekken leveren altijd iets op!

| Nieuws
De Groeigesprekken zijn voor iedereen. Mannen en vrouwen. Vrijwilligers, werknemers en/of mensen met een ...
Lees meer