Post | september 2021 | 1 min lezen

FOTOWEDSTRIJD!

Maak jij mooie foto’s met je camera of mobiel en ben je wel in voor een uitdaging?

 

Dan hebben we speciaal voor jou een leuke fotowedstrijd bedacht voor de aankomende tijd! De opdracht is simpel: combineer het thema ‘ZOMER/HERFST 2021’ met ‘Kleurrijk Enschede’ en verras ons!

 

WAT KAN JE WINNEN?

Een leuke goody-box met tal van leuke verrassingen, een eervolle vermelding en plaatsing van jouw foto in de volgende uitgave van deze krant en op onze website en social media!

 

VOORWAARDEN:

  1. Je moet een amateur fotograaf zijn, leeftijd is onbelangrijk zolang je maar weet of wil ontdekken hoe je een origineel en pakkend beeld vast legt op foto.
  2. Een foto gemaakt met jouw mobiel of camera binnen de Gemeente Enschede .
  3. Het moet ‘ZOMER/HERFST in Enschede’ mooi in beeld zetten. Dat mag een mooie foto zijn van een herfstactiviteit, een kunstvoorwerp in Enschede, een door een architect ontworpen stuk stad, natuur in de stad, gebouw of voorwerp zijn, maar ook straatkunst zoals Graffiti, artiesten in de stad, etc. Kortom, we zoeken foto’s waarop we de kleurrijkheid van onze mooie stad willen terugzien! Het moet herkenbaar in Enschede zijn of een ‘typisch Enschedees tafereel’ zijn. dat het ‘zomer/herfstgevoel’ uitstraalt!
  4. De foto moet recent gemaakt zijn.

 

SLUITINGSDATUM:

De foto moet vóór 31 oktober 2021 digitaal aangeleverd zijn bij Jorgos & Amber op mailadres: [email protected] onder vermelding van jouw naam, telefoonnummer en exacte locatie waar de foto gemaakt is.


Succes en heel veel plezier!


[Illustratie: Bahador Fatemi]

Deel blogpost