Post | juni 2020 | Nieuws | 1 min lezen

Hartig taartje met een kaartje

Mis je ook je beste vriend, vriendin of familie in deze moeilijke tijd? Of ken je iemand in Enschede Zuid die wel een gezonde maaltijd kan gebruiken? Geef die persoon dan nu op voor een “Hartig taartje met een kaartje”.


Deze actie is een initiatief van M-Pact, SVEN (Incluzio Uitvoering Oost), studenten van studentenvereniging "Audentis et Virtutis" en Hogeschool Saxion. Samen willen ze bewoners van Enschede Zuid de gelegenheid geven om hun dierbaren en/of mensen in de naaste omgeving te laten weten dat er aan hen gedacht wordt.

 

Je kunt bij M-Pact kosteloos aan deze actie meedoen en een hartige taart bestellen. De hartige taart wordt vervolgens met een leuk kaartje met je persoonlijke boodschap erop afgeleverd. Deze hartige taartjes worden bereid door vrijwilligers van het M-Pact Doe mee Huis Stroinkslanden. Uiteraard gebeurt de bereiding volledig volgens de huidige coronarichtlijnen van het RIVM.

 

Je kunt kiezen uit de volgende soorten:


1) Hartige taart met ham, courgette en paprika

2) Hartige taart met tomaat, mozzarella en broccoli

3) Hartige taart met gehakt (rund), champignon en rode ui

 

Bestel je ‘Hartig taartje met een kaartje’ bij M-Pact via telefoon: 053 4323304.

 

Let op: de actie is (voorlopig) alleen geldig in Enschede Zuid!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Webinar Trilogie: Vrijwilligerswerk na de Lockdown. | NieuwsNu de maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus versoepelen bevinden ons in de faseNa de Lockdown. Met de...Lees meer
Twents Zilver - Kwiek met kunst! | NieuwsEen prachtig initiatief van Kaliber Kunstschool

Meedoen aan kunst en culturele activiteiten hoort bij het leven. Of je nu zelf...
Lees meer