Post | augustus 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Nominatie Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) !

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar begin december de Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) weer uitgereikt. In navolging van het succes van vorig jaar – waarbij per gemeente 3 vrijwilligers/organisaties in het zonnetje werden gezet – gaan we ook dit jaar in elke gemeente vrijwilligers bedanken voor hun inzet. En omdat 2021 het Jaar van de Vrijwillige Inzet is, en groene vrijwilligers natuurlijk ook zeer door de provincie gewaardeerd worden, wordt er dit jaar per gemeente één groene vrijwilliger toegevoegd aan de drie ‘reguliere’ vrijwilligers.


Omdat jij als geen ander weet wie zich in jouw organisatie / afdeling / werkgroep met hart en ziel inzet voor de natuur, schakelen we graag je hulp in. Ken jij een groene vrijwilliger, club of burgerinitiatief die het dit jaar verdient om in het zonnetje gezet te worden? Laat het ons dan weten en nomineer via onderstaande aanmeld-button!


Er is geen vast profiel, dus inzendingen zijn niet gebonden aan leeftijd, man/vrouw, soort werkzaamheden, kort of lang vrijwilliger, etc. We proberen een zo breed mogelijk pallet aan groene vrijwilligers te bedienen, van monitoring- tot groen-in-de-zorg-vrijwilligers, en van educatie- tot landschapsbeheervrijwilligers. Sommige vrijwilligers zetten zich wellicht wel gemeente overstijgend in, ook dat is geen probleem. Geef dan in je mail aan in welke gemeentes zij zich inzetten. Zolang ze zich maar vrijwillig inzetten voor de Overijsselse natuur!


NOMINEREN KAN TOT ZONDAG 12 SEPTEMBER 2021!


Wij verzamelen de nominaties en sturen deze door naar het comité met afgevaardigden van een aantal groene partnerorganisaties. Er is dus geen nominatie of stemronde; we maken een diverse selectie, verspreid over de 25 Overijsselse gemeenten, uit alle inzendingen. Alle geselecteerde vrijwilligers(groepen) ontvangen een bezoek van een Overijssels Statenlid op hun vrijwilligerswerk-locatie en ontvangen een prijs. Als je inzending geselecteerd wordt, ontvang je hierover nog meer informatie.


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Internationale Vrouwendag 2022

| Nieuws
Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van ...
Lees meer

Enschede doet tijdens NLdoet!

| Nieuws
Op 11 en 12 maart 2022 is het weer NLdoet!
Lees meer

Zing Nederlands met me!

| Nieuws
12 februari tussen 13.30 en 14.30 in het Muziekcentrum te Enschede - ZING NEDERLANDS MET ME
Lees meer