Post | augustus 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Nominatie Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) !

Nominatie Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) 2021

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar begin december de Overijsselse Vrijwilligersprijs (OVP) weer uitgereikt. In navolging van het succes van vorig jaar – waarbij per gemeente 3 vrijwilligers/organisaties in het zonnetje werden gezet – gaan we ook dit jaar in elke gemeente vrijwilligers bedanken voor hun inzet. En omdat 2021 het Jaar van de Vrijwillige Inzet is, en groene vrijwilligers natuurlijk ook zeer door de provincie gewaardeerd worden, wordt er dit jaar per gemeente één groene vrijwilliger toegevoegd aan de drie ‘reguliere’ vrijwilligers.


Omdat jij als geen ander weet wie zich in jouw organisatie / afdeling / werkgroep met hart en ziel inzet voor de natuur, schakelen we graag je hulp in. Ken jij een groene vrijwilliger, club of burgerinitiatief die het dit jaar verdient om in het zonnetje gezet te worden? Laat het ons dan weten en nomineer via onderstaande aanmeld-button!


Er is geen vast profiel, dus inzendingen zijn niet gebonden aan leeftijd, man/vrouw, soort werkzaamheden, kort of lang vrijwilliger, etc. We proberen een zo breed mogelijk pallet aan groene vrijwilligers te bedienen, van monitoring- tot groen-in-de-zorg-vrijwilligers, en van educatie- tot landschapsbeheervrijwilligers. Sommige vrijwilligers zetten zich wellicht wel gemeente overstijgend in, ook dat is geen probleem. Geef dan in je mail aan in welke gemeentes zij zich inzetten. Zolang ze zich maar vrijwillig inzetten voor de Overijsselse natuur!


NOMINEREN KAN TOT ZONDAG 12 SEPTEMBER 2021!


Wij verzamelen de nominaties en sturen deze door naar het comité met afgevaardigden van een aantal groene partnerorganisaties. Er is dus geen nominatie of stemronde; we maken een diverse selectie, verspreid over de 25 Overijsselse gemeenten, uit alle inzendingen. Alle geselecteerde vrijwilligers(groepen) ontvangen een bezoek van een Overijssels Statenlid op hun vrijwilligerswerk-locatie en ontvangen een prijs. Als je inzending geselecteerd wordt, ontvang je hierover nog meer informatie.


Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

20 mei: Huis voor Taal en Meedoen weer open!

| Nieuws
Op donderdag 20 mei gaat de Bibliotheek weer open voor publiek en dat betekent dat ook het Huis voor ...
Lees meer

Circus Tijdgeest: “We hebben een plekje voor iedereen.”

| Nieuws
[ Door: Marijke Tetteroo ]

Circus Tijdgeest in vier woorden: Enthousiast, betrokken, flexibel, en ...
Lees meer