Post | mei 2020 | Hulp dichtbij Corona | 1 min lezen

Hulp vraag of aanbod: Samen sterk tegen Corona

We kunnen er niet meer onderuit, het Coronavirus grijpt nog steeds om zich heen. Door de regering is er een aantal drastische maatregelen genomen om te voorkomen dat het virus zich in rap tempo verder verspreidt. Maatregelen die nodig zijn om samen de strijd tegen Corona aan te gaan.

Hoe het virus zich verder gaat ontwikkelen is voor iedereen onduidelijk. Omdat in een onzekere tijd als deze positiviteit in de vorm van een vriendelijke daad veel kan betekenen, is het Samen Sterk Tegen Corona initiatief gestart. Dit initiatief houdt in dat we laten zien dat we samen de strijd tegen Corona aangaan, dat we er voor elkaar zijn, ofwel: samen sterk staan. Een stukje verbroedering door te laten blijken dat je klaar staat voor je buurman of buurvrouw die misschien wel wat hulp kan gebruiken. Een boodschapje, de hond uitlaten, het posten van een brief of gewoon even een beetje aanspraak. Iets kleins kan voor iemand namelijk iets heel groots betekenen.


https://www.samensterktegencorona.nl/

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Maatschappelijke opvang | Hulp dichtbij CoronaMet de huidige corona-uitbraak is het van belang om mensen zoveel mogelijk in de thuissituatie te houden.
De Maatschappelijke...
Lees meer
Thuis in beweging blijven. | Hulp dichtbij CoronaElke dag lekker bewegen in en om het huis.
Combinatiefunctionarissen maken elke dag een video met leuke beweegoefeningen voor de...
Lees meer
De voedselbank | Hulp dichtbij CoronaStichting Voedselbank Enschede Haaksbergen helpt mensen die niet genoeg geld hebben om iedere dag een volledige maaltijd op tafel...Lees meer