Post | februari 2023 | Nieuws | 2 min lezen

Wilminktheater verrast vrijwilligers van M-Pact!

Wilminktheater Enschede

Van 1 tot en met 12 februari speelde de familiemusical 'Charlie and the Chocolate Factory' in het Wilminktheater in Enschede.

Prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages, bezoekers werden een avond beloofd die ze niet snel meer gaan vergeten. En dat is waar gebleken, zo ervaarden ook een grote groep vrijwilligers van M-Pact!


‘Charlie and the Chocolate Factory’ is het verhaal van de wereldberoemde Willy Wonka die de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek opent, maar slechts voor vijf gelukkigen die een gouden ticket weten te vinden. Het is de grootste wens van de jonge Charlie om de fabriek te mogen bezoeken, iets waar hij al jaren van droomt en alles voor over heeft. Maar het gezin van Charlie is arm en de kans op het vinden van een gouden ticket is heel klein. Het is een schril contrast met de vier kinderen uit de welgesteldere milieus, die zonder veel moeite een gouden ticket weten te bemachtigen. Charlie heeft geluk en vindt het laatste ticket. Samen met de vier andere ticketwinnaars gaat hij op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek.


‘Charlie and the Chocolate Factory’ is een musical over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn.


Wat een fantastisch geschenk!

Omdat het Wilmink Theater zoveel mogelijk mensen de kans wilde geven om deze musical in het echt te beleven hadden ze een leuke actie bedacht; 'vrijkaarten voor de vrijwilligers van M-Pact'! Wat een fantastisch geschenk!

De kaarten bleken zo gewild dat ze binnen een dag al vergeven waren en het Wilminktheater zelfs nog extra plekken beschikbaar stelde. Zo konden vele vrijwilligers, met hun gezin, de voorstelling bezoeken! En wat hebben ze genoten! Prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. De show was voor zowel jong als oud een heerlijke avond genieten en zelfs in de pauze was het thema doorgetrokken met allerlei lekkers voor de kinderen. Dat was Smullen!


Namens alle vrijwilligers die deze kans hebben gekregen,

willen we het Wilminktheater van harte bedankten!


Wat een fantastische actie was dat en wat geweldig dat jullie aan de vrijwilligers hebben gedacht!

Vrijwilligers zijn het kloppende hart in onze stad en het is fijn dat ze op zo'n mooie manier gewaardeerd en bedankt worden!Ook een magische avond beleven in het Wilminktheater? Dat kan! Klik op de button hieronder en bekijk het programma...

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Vrijwilligers-vergoeding 2023

| Nieuws
Hoe is het geregeld met de Vrijwilligersvergoeding in 2023?
Lees meer
nominatie enschede vrijwilligersprijs

Welke organisatie nomineer jij voor de Enschedese Vrijwilligersprijs 2023?

| Nieuws
De NOMINATIES voor de Enschedese Vrijwilligersprijs zijn GESTART!
Lees meer

09-12 KERSTGESCHENKEN MARKT

| Nieuws
vanaf 14:00 uur in het DoeMeeHuis Stroinkslanden
Lees meer