CORONA

Laatste UpdateMAATREGELEN CORONAVIRUS


Beste vrijwilligers, cursisten en betrokkenen bij M-Pact – Volksuniversiteit Enschede.


Op zaterdag 18 december 2021 heeft het kabinet de maatregelen verlengd om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Daarom willen we u dringend vragen de richtlijnen in acht te nemen.


De volgende regels gelden;

  • Vanwege het Coronavirus protocol werkt M-Pact op afstand.
  • De wijkvoorzieningen zijn gesloten tot en met vrijdag 14 januari 2022.
  • Een groot deel van de bijeenkomsten/cursussen worden online aangeboden tot nader bericht. 
  • Wij informeren u tijdig over nieuwe ontwikkelingen.


Lees hier meer over de maatregelen:


https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel


Heeft u vragen, schroom niet om met ons contact op te nemen via 053-4323304 of mail naar [email protected]Hartelijke groet,

Team M-Pact -Volksuniversiteit Enschede

Hulp bij CORONA

Heeft u een hulpvraag of kent u mensen die hulp nodig hebben. Bel of mail naar M-Pact of klik dan op"Hulp bij CORONA vragen" hieronder. Er zijn lokaal en landelijk verschillende mensen en organisaties die hun hulp aanbieden.

Wij verzamelen voor maatschappelijke organisaties en particulieren alle vraag en aanbod op één plek en kijken waar u met uw hulpvraag terecht kunt!

STEFFIE

Duidelijke en simpele uitleg over corona

Op de website STEFFIE wordt in heldere en simpele taal uitleg gegeven over de belangrijke onderwerpen rond corona. De website leest de teksten hard op voor zodat mensen die geen Nederlands kunnen lezen het wel kunnen beluisteren. Ook is er keus uit vertaling naar diverse talen waardoor het ook voor nieuwkomers, die het Nederlands (nog) niet voldoende beheersen, goed te volgen!

LAATSTE UPDATE

Wij zijn weer volgens de normale openingstijden geopend!

Houd onze social media of onze website in de gaten voor verdere berichtgeving!
Wij zijn te vinden op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn.

HULPVRAGEN

Heeft u zelf een hulpvraag of kent u mensen die hulp nodig hebben. Bent u een maatschappelijke organisatie? Bel of mail naar M-Pact.

Heeft u tijdens deze periode behoefte aan hulp, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen, medicijnen ophalen, de hond uitlaten, etc. of wilt u een gesprek?

Werkt u bij de politie, in supermarkten, drogisterijen, in ons openbaar vervoer of in de zorg? Mogelijk kunt ook u die extra hulp goed gebruiken, zodat u belangrijk werk door kan gaan.

Laat het ons weten! Er zijn lokaal en landelijk verschillende mensen en organisaties die hun hulp aanbieden.

Wij verzamelen voor maatschappelijke organisaties en particulieren alle vraag en aanbod op één plek en kijken waar u met uw hulpvraag terecht kunt.

Heeft u een wens?
Neem contact met ons op via de mail: [email protected] en/of tel. 053-43 233 04.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus? Op de website van het RIVM is alle informatie te vinden: www.rivm.nl