CORONA

Laatste Update


WEBINAR TRILOGIE

Met deze serie van drie wekelijkse Webinars wil M-Pact vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties inspireren, boeien en informeren. Wees welkom om deel te nemen! Je kan je aanmelden via onderstaande aanmeld button via de linken in de onderstaande Webinars. > Nadat wij je aanmelding ontvangen hebben krijg je van ons een link naar de online bijeenkomst via 'Zoom' toegezonden met daarin een uitgebreide toelichting. Het is dus belangrijk om u echt aan te melden via de link!

Webinar Trilogie:

Ook als losse webinars te volgen! (Gratis)

Hulp bij CORONA

Heeft u een hulpvraag of kent u mensen die hulp nodig hebben. Bel of mail naar M-Pact of klik dan op"Hulp bij CORONA vragen" hieronder. Er zijn lokaal en landelijk verschillende mensen en organisaties die hun hulp aanbieden.

Wij verzamelen voor maatschappelijke organisaties en particulieren alle vraag en aanbod op één plek en kijken waar u met uw hulpvraag terecht kunt!

LAATSTE UPDATEVanwege het Coronavirus protocol werkt M-Pact op afstand.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Daarom willen we u dringend vragen de richtlijnen in acht te nemen.

Tot dan gelden de volgende regels;

Activiteiten in het Huis voor Taal & Meedoen, de Doe Mee huizen, locatie Prismare etc. zijn afgelast of uitgesteld;
- Groepsbijeenkomsten gaan niet door.
- Deelnemers aan cursussen, workshops en trainingen worden geïnformeerd.

Heb je vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen via:

Tel: 053-4323304 of mail naar [email protected]

Houd onze social media of onze website in de gaten voor verdere berichtgeving!
Wij zijn te vinden op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn.
HULPVRAGENHeeft u zelf een hulpvraag of kent u mensen die hulp nodig hebben. Bent u een maatschappelijke organisatie? Bel of mail naar M-Pact.

Heeft u tijdens deze periode behoefte aan hulp, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen, medicijnen ophalen, de hond uitlaten, etc. of wilt u een gesprek?

Werkt u bij de politie, in supermarkten, drogisterijen, in ons openbaar vervoer of in de zorg? Mogelijk kunt ook u die extra hulp goed gebruiken, zodat u belangrijk werk door kan gaan.

Laat het ons weten! Er zijn lokaal en landelijk verschillende mensen en organisaties die hun hulp aanbieden.

Wij verzamelen voor maatschappelijke organisaties en particulieren alle vraag en aanbod op één plek en kijken waar u met uw hulpvraag terecht kunt.

Heeft u een wens?
Neem contact met ons op via de mail: [email protected] en/of tel. 053-43 233 04.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus? Op de website van het RIVM is alle informatie te vinden: www.rivm.nl