Hulp bij CORONA

Heeft u een hulpvraag of kent u mensen die hulp nodig hebben. Bel of mail naar M-Pact of klik dan op"Hulp bij CORONA vragen" hieronder. Er zijn lokaal en landelijk verschillende mensen en organisaties die hun hulp aanbieden.

Wij verzamelen voor maatschappelijke organisaties en particulieren alle vraag en aanbod op één plek en kijken waar u met uw hulpvraag terecht kunt!

LAATSTE UPDATEM-Pact is fysiek aanwezig op onze locatie Openbare bibliotheek in Het Huis voor Taal en Meedoen.
Hier kunt u ook zonder afspraak terecht. Wel wordt u geacht een mondkapje te dragen en u te houden aan de richtlijnen die in de openbare bibliotheek gesteld zijn.
Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het kabinet. Daarom willen we u dringend vragen de richtlijnen in acht te nemen.

Er gelden de volgende regels;

Activiteiten in het Huis voor Taal & Meedoen, de Doe Mee huizen, locatie Prismare etc. vinden plaats onder strikte RIVM maatregelen en we hanteren de richtlijnen;
- Groepsbijeenkomsten vinden plaats met in acht name van de maatregelen.
- Deelnemers aan cursussen, workshops en trainingen worden geïnformeerd.

Heb je vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen via:

Tel: 053-4323304 of mail naar [email protected]

Houd onze social media of onze website in de gaten voor verdere berichtgeving!
Wij zijn te vinden op Twitter, Instagram, Facebook en LinkedIn.
HULPVRAGENHeeft u zelf een hulpvraag of kent u mensen die hulp nodig hebben. Bent u een maatschappelijke organisatie? Bel of mail naar M-Pact.

Heeft u tijdens deze periode behoefte aan hulp, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen, medicijnen ophalen, de hond uitlaten, etc. of wilt u een gesprek?

Werkt u bij de politie, in supermarkten, drogisterijen, in ons openbaar vervoer of in de zorg? Mogelijk kunt ook u die extra hulp goed gebruiken, zodat u belangrijk werk door kan gaan.

Laat het ons weten! Er zijn lokaal en landelijk verschillende mensen en organisaties die hun hulp aanbieden.

Wij verzamelen voor maatschappelijke organisaties en particulieren alle vraag en aanbod op één plek en kijken waar u met uw hulpvraag terecht kunt.

Heeft u een wens?
Neem contact met ons op via de mail: [email protected] en/of tel. 053-43 233 04.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus? Op de website van het RIVM is alle informatie te vinden: www.rivm.nl