Banner Mensen maken Nederland
Mensen maken Enschede betrokkener

Mensen maken Nederland

Mensen maken Enschede betrokkener!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


M-Pact doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. We zetten ontzettend mooie stappen. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

PR medewerker
Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 1 jan 2019
PR medewerker
Geplaatst door Stichting Vier het Leven
Fondsenwerver
Structureel werk · Start vanaf 6 nov 2019
Fondsenwerver
Geplaatst door Stichting Dierenhulp zonder Grenzen
Gastgezinnen
Structureel werk · Start vanaf 6 nov 2019
Gastgezinnen
Geplaatst door Stichting Dierenhulp zonder Grenzen
Gastspreker
Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 2 jun 2020
Gastspreker
Geplaatst door Plan Nederland
Actiestarter
Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 3 jul 2020
Actiestarter
Geplaatst door Plan Nederland

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Enschede te bieden heeft voor jou!

Leren en Inspireren

Het is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.