Mensen maken Nederland

Mensen maken Enschede betrokkener!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen. Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Want Mensen maken Nederland.


M-Pact doet ook mee met Mensen maken Nederland en wil graag samen met haar vrijwilligers het Nationaal Jaar Vrijwilligere Inzet 2021 meevieren. We zetten ontzettend mooie stappen. Zet jij de volgende stappen met ons mee?


Bekijk voor meer informatie de site van Mensen maken Nederland via onderstaande button.

Bekijk de leukste vacatures

Feb17
Nieuw
Event · 17 feb 09:30 – 19 feb 16:30
Glane
Bomen planten in Voedselbos Glanerbeek
Kom de eerste bomen planten in het voedselbos! Lekker samen buiten aan het werk.Geplaatst door Voedselbos Glanerbeek
Jun7
Event · 7 jun, 13:00 - 17:00
Enschede
Enschedese Vrijwilligerdag
Voor alle vrijwilligers in Enschede organiseert M-Pact de Enschedese Vrijwilligersdag.
Een gezellige middag als waardering voor jullie inzet in Enschede!
Geplaatst door M-Pact. Vrijwillige inzet - Educatie - Participatie

Kalender

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert de NOV zowel landelijk, maar vooral ook in het hele land activiteiten die bijdragen aan het betrekken van meer en nieuwe mensen bij vrijwillige inzet. Hier staan al deze activiteiten op een rij. Wat gaan jullie doen?

Vacatures

Juist in deze tijd geven veel mensen aan dat zij willen helpen om een ander te steunen. En ook in de tijd die gaat komen kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan de (nieuwe) vragen die in onze samenleving leven. Er is meer vraag en behoefte aan vrijwilligers. Kortom: ‘er voor elkaar zijn’. Kijk daarom wat Enschede te bieden heeft voor jou!

Leren en Inspireren

Het is belangrijk om bij te blijven: om te sparren en te leren van en met andere organisaties. Wij organiseren themabijeenkomsten en cursussen voor organisaties om hun deskundigheid over vrijwilligerswerk up to date te houden.