Leren en Inspireren

GROEI! gesprekkenAls je nooit iets doet wat je nog niet eerder gedaan hebt, dan zal je ook niet groeien!Lees meer
DOE MEE HUIZENHet Doe Mee Huis is een multifunctioneel buurtcentrum voor jong en oud waar gezelligheid centraal staat. Wekelijks vinden hier...Lees meer
DOE MEE in Enschede!Het programma ‘ Doe mee in Enschede’ richt zich op nieuwkomers – vluchtelingen met een verblijfsvergunning – die zich hier hebben...Lees meer
M-Pact LERENONTWIKKEL JE TALENTEN BIJ M-PACT VOLKSUNIVERSITEIT
M-Pact Volksuniversiteit ('M-Pact Educatie') organiseert al meer dan negentig...
Lees meer
ZorgVrijwilligerNet dat beetje extra aandacht dat een wereld van verschil maakt
Zorgvrijwilliger gaat verder dan de zorgverlichting van vaste...
Lees meer
EIGEN KRACHT - M-Pact LadiesVoor de Enschedese vrouw is er M-PactLadies. Dit platform – zoals de naam al doet vermoeden - is er speciaal voor vrouwen omdat...Lees meer

Workshops & Seminars

Nov10
Workshop · 10 nov, 10:30 - 12:00
Online
De effecten van de covid-19 maatregelen op je team en organisatieHoe staan we er nu voor? Wat zijn de feiten en gevolgen voor het vrijwilligerswerk? Geplaatst door Volksuniversiteit Enschede (M-Pact Educatie)
Nov26
Workshop · 26 nov, 10:30 - 12:00
Online
Vrijwilligerswerk voor nieuwkomers, expats en internationalsSta je open voor nieuwkomers en internationals? We dagen je uit om samen op zoek te gaan naar kansen en een win-win situatie.Geplaatst door Volksuniversiteit Enschede (M-Pact Educatie)

Delen van kennis en kwaliteiten

Activeringscentra Power Enschede

Bij Power Enschede krijgt iedereen, jong en oud, de mogelijkheid om eigen kennis en kwaliteiten te laten zien, door te geven en zich verder te ontwikkelen.


Het is een plek waar mensen elkaar helpen om nieuwe ervaringen op te doen. Gewoon om gezellig iets met anderen te doen. Of om de kans op werk te vergroten.


Power werkt samen met de Gemeente Enschede en met organisaties die al in de wijken actief zijn. Wil je weten welke activiteiten wij organiseren? Of wat je zelf bij ons kunt doen? Klik op de link hieronder om te zien welke Power het dichtst bij jouw in de buurt zit en klik door op de één van de bijbehorende knoppen voor meer informatie.