Skip Navigation

AOC Oost

Non-profit

Over ons

Onze groene school onderscheidt zich duidelijk Door zorg en individuele aandacht voelt elke leerling zich op onze school thuis. Veel lessen geven we niet in een theorielokaal, maar daarbuiten: in het ...

Onderwijs
Deel

Over AOC Oost

Onze groene school onderscheidt zich duidelijk Door zorg en individuele aandacht voelt elke leerling zich op onze school thuis. Veel lessen geven we niet in een theorielokaal, maar daarbuiten: in het dierenverblijf, de schooltuin, het technieklokaal, het praktijkcentrum of in de kas. De sfeer is ongedwongen en informeel. Leerlingen gaan daardoor op een prettige wijze met elkaar en leerkrachten om. Dat heeft een positieve invloed op het leren, het verwerven van kennis en op het leren van vaardigheden.

Onze nieuwe school in Enschede is gelegen aan de rand van Enschede tegenover de Universiteit Twente. Onze groene school onderscheidt zich duidelijk Door zorg en individuele aandacht voelt elke leerling zich op onze school thuis. Veel lessen geven we niet in een theorielokaal, maar daarbuiten: in het dierenverblijf, de schooltuin, het technieklokaal, het praktijkcentrum of in de kas. De sfeer is ongedwongen en informeel. Leerlingen gaan daardoor op een prettige wijze met elkaar en leerkrachten om. Dat heeft een positieve invloed op het leren, het verwerven van kennis en op het leren van vaardigheden.

Onze nieuwe school in Enschede is gelegen aan de rand van Enschede tegenover de Universiteit Twente.