Skip Navigation
Alifa

Alifa

Non-profit

Over ons

Alifa biedt maatschappelijke versterking, activering en ondersteuning. Wij stimuleren mensen om grip te krijgen op hun eigen leven, om zelfstandig en in contact met anderen mee te doen in de ...

Deel

Tuinhulp voor ouderen (Burenhulpdienst)

Start vanaf 3 sep 2020
Hoge Bothofstraat 45 45 7511 ZA Enschede
Zorg & Welzijn
3 plaatsen over.
#21350
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Alifa1/activiteiten/Tuinhulp-voor-ouderen-Burenhulpdienst/21350 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Voor ouderen en mensen met een beperking die niet meer hun tuintje kunnen verzorgen, zoeken wij vrijwilligers die hun tuintje willen onderhouden. Niet altijd kunnen mensen vanuit hun omgeving alle hulp krijgen, soms hebben zij ook hulp van anderen nodig. In de hele stad verzorgen wij maandelijks ruim 70 tuintjes, alleen is de vraag naar hulp erg groot. Heeft u wekelijks tijd om 1 tuintje te onderhouden? Dan kunnen wij u zeer goed gebruiken. Je moet in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze wordt opgevraagd via de gemeente. De kosten die hiervoor gemaakt worden zijn voor rekening van Alifa.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden: • Een vrijwilligersovereenkomst waarin alle afspraken zijn vastgelegd. • Begeleiding door een professional. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA-verzekering tijdens de werkzaamheden. • Een kerst- of eindejaarsattentie.

Hoe kom ik er?
Over Alifa
Alifa biedt maatschappelijke versterking, activering en ondersteuning. Wij stimuleren mensen om grip te krijgen op hun eigen leven, om zelfstandig en in contact met anderen mee te doen in de samenleving. Onze focus ligt daarbij op preventief en integraal werken.
3 plaatsen over.
#21350
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Alifa1/activiteiten/Tuinhulp-voor-ouderen-Burenhulpdienst/21350 om je aan te melden