Skip Sidebar
Alifa

Alifa

Non-profit

Over ons

Alifa biedt maatschappelijke versterking, activering en ondersteuning. Wij stimuleren mensen om grip te krijgen op hun eigen leven, om zelfstandig en in contact met anderen mee te doen in de ...

Welzijn
Deel

Tuinhulp voor ouderen (Burenhulpdienst)

Structureel werk · 4–9 uur/week
Hoge Bothofstraat 45 45 7511 ZA Enschede
Welzijn
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Alifa
#21350
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Alifa1/activiteiten/Tuinhulp-voor-ouderen-Burenhulpdienst/21350 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor ouderen en mensen met een beperking die niet meer hun tuintje kunnen verzorgen, zoeken wij vrijwilligers die hun tuintje willen onderhouden. Niet altijd kunnen mensen vanuit hun omgeving alle hulp krijgen, soms hebben zij ook hulp van anderen nodig. In de hele stad verzorgen wij maandelijks ruim 70 tuintjes, alleen is de vraag naar hulp erg groot. Heeft u wekelijks tijd om 1 tuintje te onderhouden? Dan kunnen wij u zeer goed gebruiken. Je moet in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze wordt opgevraagd via de gemeente. De kosten die hiervoor gemaakt worden zijn voor rekening van Alifa.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden: • Een vrijwilligersovereenkomst waarin alle afspraken zijn vastgelegd. • Begeleiding door een professional. • Reis- en onkostenvergoeding. • Een WA-verzekering tijdens de werkzaamheden. • Een kerst- of eindejaarsattentie.

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Alifa

Alifa biedt maatschappelijke versterking, activering en ondersteuning. Wij stimuleren mensen om grip te krijgen op hun eigen leven, om zelfstandig en in contact met anderen mee te doen in de samenleving. Onze focus ligt daarbij op preventief en integraal werken.