Skip Navigation
Over ons

Vanuit locatie Pathmos worden mensen met een verstandelijke beperking begeleid in hun woonsituatie. De geboden begeleiding helpt de cliënt in de ontwikkeling van zijn of haar zelfstandigheid...

Community & familie
Deel

Over Aveleijn Pathmos

Vanuit locatie Pathmos worden mensen met een verstandelijke beperking begeleid in hun woonsituatie. De geboden begeleiding helpt de cliënt in de ontwikkeling van zijn of haar zelfstandigheid. Het aantal uren begeleiding verschilt dan ook per cliënt. Alle cliënten hebben een eigen appartement of woning, maar ontvangen wel 24-uurszorg.
De locatie beschikt over een inloophuis waar ruimte is voor het ondernemen van activiteiten of tot het simpelweg samenzijn in een ongedwongen sfeer. Vanuit locatie Pathmos worden mensen met een verstandelijke beperking begeleid in hun woonsituatie. De geboden begeleiding helpt de cliënt in de ontwikkeling van zijn of haar zelfstandigheid. Het aantal uren begeleiding verschilt dan ook per cliënt. Alle cliënten hebben een eigen appartement of woning, maar ontvangen wel 24-uurszorg.
De locatie beschikt over een inloophuis waar ruimte is voor het ondernemen van activiteiten of tot het simpelweg samenzijn in een ongedwongen sfeer.