Skip Sidebar

Over ons

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken ...

Buurt & omgeving
Deel

Gastvrouw/heer

4 uur/week
Lutje Esweg 10, 7547 RM Enschede, Netherlands
Buurt & omgeving
4 plaatsen over.
Deel activiteit
#20960
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/BuitenBuurtHuis-Landgoed-AlGoed/activiteiten/Gastvrouwheer/20960 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Landgoed Algoed is een ontmoetingsplek waar dagelijks veel activiteiten georganiseerd worden en gasten worden ontvangen en waar vrijwilligers werken. Binnen het team “Mooi, Schoon en Welkom” zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om mensen te ontvangen en verder ondersteunend wil zijn bij algemeen huishoudelijke taken. Lijkt dit je leuk en ben je 1 à 2 ochtenden in de week beschikbaar? Kom dan eens vrijblijvend kennis maken!

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

gezellige sfeer, contact met andere mensen

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over BuitenBuurtHuis Landgoed AlGoed

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken als groepsruimte, cursusruimte, eetruimte etc.. Op onze website kunt u alle activiteiten op ons landgoed zien. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers.
4 plaatsen over.
Deel activiteit