Skip Sidebar

Over ons

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken ...

Buurt & omgeving
Deel

Organisator

8 uur/week
Burgemeester Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede, Netherlands
Buurt & omgeving
3 plaatsen over.
Deel activiteit
#21013
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/BuitenBuurtHuis-Landgoed-AlGoed/activiteiten/Organisator/21013 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Of het nu gaat om de huishouding, de tuin, het onderhoud, PR of het activiteitenprogramma... organisatietalent is welkom! Landgoed AlGoed is fijne plek in het buitengebied tussen Hengelo en Enschede. Nu we meer en meer activiteiten organiseren en zich steeds meer vrijwilligers aanmelden, hebben we plek voor mensen die overzicht hebben, kunnen organiseren en anderen op een stimulerende manier kunnen aansturen. Kom eens vrijblijvend kennis maken om te zien of ons ontmoetings- en activiteitencentrum een plek voor jou is.

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

- Is organiseren jouw natuur? - Ben je sterk in enthousiasmeren en hou je goed overzicht? - In deze functie werk je samen met mensen, valt samen met een team vorm en structuur aan te brengen en worden resultaten gevierd. - Leuk werk op een fijne plek in de natuur op fietsafstand van Enschede.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over BuitenBuurtHuis Landgoed AlGoed

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken als groepsruimte, cursusruimte, eetruimte etc.. Op onze website kunt u alle activiteiten op ons landgoed zien. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers.
3 plaatsen over.
Deel activiteit