Skip Sidebar

Over ons

Concordia maakt kunst vanzelfsprekend, op drie prachtige locaties in hartje Enschede. In het mooiste theater van Enschede aan de Oude markt kan publiek terecht voor spraakmakende (inter-)nationale ...

Kunst & cultuur
Deel

Ondersteuning Medialab tijdens het Cinekid festival

Project (Tijdelijk) · 8–40 uur/week · Start vanaf 18 okt 2021
Langestraat 56 7511 HC Enschede
Fotografie & filmEngelsNederlandsGastheer/vrouwCreatiefActiviteiten begeleidenEvenement & festival
Kunst & cultuurKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Concordia Film | Theater | Beeldende kunst
#21369
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Cinekid-Concordia/activiteiten/Ondersteuning-Medialab-tijdens-het-Cinekid-festival/21369 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Concordia zoekt vrijwilligers die begeleiden in het Medialab tijdens het Cinekid Festival in Enschede.

Uitgebreide omschrijving

Cinekid is een film-, televisie- en mediafestival in Amsterdam voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Het festival vindt elk jaar plaats in de herfstvakantie. Daarnaast zijn de nieuwste films, televisieproducties, media-installaties, workshops en tutorials ook op verschillende festivallocaties in het land te zien.

 

Concordia is een van de locaties in Nederland die meedoet aan het jaarlijkse Cinekid Festival. Dit unieke evenement vindt plaats van ma 18 t/m vr 22 oktober 2021. Naast kwalitatieve filmvertoningen bestaat het festival verder uit een Cinekid Medialab: een digitale leer- en speeltuin met diverse installaties en workshops waar kunst en techniek samenkomen.  

 

Voor het begeleiden van de kinderen in het Medialab zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

 

Wat ga je doen? 

  • Je gaat (groepjes) kinderen begeleiden met de doe-opdrachten van de installaties en workshops. o.a. VR experiences, greenscreen workshops, wandelen in je eigen tekening en toffe games. 
  • Je gaat bezoekers ontvangen en informeren. 
  • Je gaat surveilleren in de ruimte en houdt deze opgeruimd. 

 

Functieprofiel

Concordia is op zoek naar vrijwilligers die: 

  • Enthousiast en energiek zijn; 
  • Inlevingsvermogen hebben in de belevingswereld van kinderen;
  • Informatie kunnen doorgeven aan kinderen op een educatieve en speelse manier;
  • Affiniteit hebben met media en techniek;
  • Zelfstandig en flexibel kunnen werken; 
  • Georganiseerd te werk kunnen gaan; 
  • Ervaring met het werken met kinderen is een pré. 

 

Werktijden

Het Medialab vindt plaats in de herfstvakantie van maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober 2021. Het lab is van 10:00 tot 17:00 geopend. Het is mogelijk om zowel een gehele dag als een dagdeel te werken. Bij voorkeur kun je op minimaal 2 dagen komen helpen. 

 

Tegenprestatie

Een mooie kans om ervaring op te doen in het werkveld en zelf wat meer kennis op te doen over de media- en techniekwereld. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team. Je inzet belonen we graag met een 2 kaartjes voor ons filmhuis, waarmee je een film naar keuze kunt bijwonen. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Concordia Film | Theater | Beeldende kunst

Concordia maakt kunst vanzelfsprekend, op drie prachtige locaties in hartje Enschede. In het mooiste theater van Enschede aan de Oude markt kan publiek terecht voor spraakmakende (inter-)nationale topfilms, theatervoorstellingen van opkomend talent en bekende makers, muziektheater, mini-opera en betoverend jeugdtheater. Het Vestzaktheater aan de Walstraat biedt de stad ruimte voor experiment. De locatie aan de Langestraat heeft doorlopend exposities in verschillende beeldende kunstdisciplines van (inter-)nationale kunstenaars. Ook heeft Concordia daar een eigen kunstcollectie om te huren, voor elke lege muur in huis en kantoor. De winkel is ‘the place to be’ als je op zoek bent naar een uniek en verrassend cadeau, lokaal, bewust en verrassend. Winkelen kan bovendien nu ook via onze webshop! Concordia maakt kunst vanzelfsprekend.