Skip Sidebar

Over ons

Concordia maakt kunst vanzelfsprekend, op drie prachtige locaties in hartje Enschede. In het mooiste theater van Enschede aan de Oude markt kan publiek terecht voor spraakmakende (inter-)nationale ...

Kunst & cultuur
Deel

Ondersteuning Medialab

Een dag · 4–8 uur
Oude Markt, 7511 GB Enschede, Nederland
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#21104
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Cinekid-Concordia/activiteiten/Ondersteuning-Medialab/21104 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het begeleiden van (groepjes) kinderen met de doe-opdrachten van de installaties en workshops. - Het ontvangen en informeren van bezoekers en het surveilleren i

Uitgebreide omschrijving

Concordia is een van de locaties die meedoet aan het jaarlijkse Cinekid Festival. Het Cinekid festival omvat alle aspecten van de media-industrie voor jong publiek! Dit jaar zoeken wij weer vrijwilligers voor het Cinekid Medialab om diverse workshops te begeleiden. Het vindt dit jaar plaats van 21 t/m 25 oktober in de herfstvakantie. Het Cinekid Medialab is een digitale leer- en speeltuin van kinderen van 4 t/m 12 jaar met diverse installaties en workshops. Taken - Het begeleiden van (groepjes) kinderen met de doe-opdrachten van de installaties en workshops. - Het ontvangen en informeren van bezoekers en het surveilleren in de ruimte en deze opgeruimd houden. Functieprofiel - Inlevingsvermogen in de belevingswereld van kinderen - Informatie kunnen overdragen op kinderen - Enthousiast en energiek - Affiniteit met media en techniek - Zelfstandig en flexibel - Orde kunnen houden - Ervaring met kinderen is een pre Werktijden In de week van maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober, in diensten van 10.00-13.30 uur en/of van 13.00-17.00 uur. Je dient minimaal 2 diensten, meer mag (graag zelfs), te kunnen vervullen. Tegenprestatie Een mooie kans om ervaring op te doen in het werkveld. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team, in een inspirerende werkomgeving. Je inzet belonen we graag met een paar bioscoopbonnen voor ons filmhuis. Wil je je graag aanmelden als vrijwilliger of eerst meer informatie?

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Concordia Film | Theater | Beeldende kunst

Concordia maakt kunst vanzelfsprekend, op drie prachtige locaties in hartje Enschede. In het mooiste theater van Enschede aan de Oude markt kan publiek terecht voor spraakmakende (inter-)nationale topfilms, theatervoorstellingen van opkomend talent en bekende makers, muziektheater, mini-opera en betoverend jeugdtheater. Het Vestzaktheater aan de Walstraat biedt de stad ruimte voor experiment. De locatie aan de Langestraat heeft doorlopend exposities in verschillende beeldende kunstdisciplines van (inter-)nationale kunstenaars. Ook heeft Concordia daar een eigen kunstcollectie om te huren, voor elke lege muur in huis en kantoor. De winkel is ‘the place to be’ als je op zoek bent naar een uniek en verrassend cadeau, lokaal, bewust en verrassend. Winkelen kan bovendien nu ook via onze webshop! Concordia maakt kunst vanzelfsprekend.