Skip Sidebar

Over ons

Als Stichting met ANBI status, ontwikkelen wij projecten die film, theater en beeldende kunst op een onconventionele manier en in een niet-traditionele context dichtbij de mensen brengen ...

Kunst & cultuur
Deel

Theater on Tour

Event · 17 sep 2022 09:30 – 18 sep 2022 18:00
Langestraat 59, 7511 HC Enschede, Netherlands
Evenement & festival
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Concordia Kunst en Cultuur
#54079
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Concordia-Kunst-en-Cultuur/activiteiten/Theater-on-Tour/54079 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij mee om een bruisend theaterweekend te realiseren?
Word jij dit jaar vrijwilliger tijdens Theater on Tour 2022?

Uitgebreide omschrijving

Ook dit jaar eindelijk weer 2 routes, Route West en Route Zuid, de exacte locaties worden momenteel nog geregeld door het programmateam. Iedere route kent 5 locaties waar een prachtige voorstelling zal plaatsvinden. En de start voor beide routes is vanuit het Volkspark.


Er komt een kick off moment op 13 juli. Dit moment is voor alle vrijwilligers. We gaan de route fietsen en geven uitleg over vrijwilligerstaken.


Praktisch Per route is er een starttijd 10.30 of 11.45 of 13.00 uur. Lunches worden voor crew en artiesten rondgebracht. Mocht je bepaalde eten bijzonderheden hebben, meld het mij dan even. Hou rekening met de tijden dat je ongeveer een half uur a drie kwartier eerder aanwezig bent op de locatie waar je bent ingedeeld.


Taak uitleg fietsbegeleider: Als fietsbegeleider, draag je zorg dat de groep die op jouw starttijd meefiets van voorstelling naar voorstelling wordt begeleidt per fiets. 1 voor de groep en 1 achteraan. Daarbij benoem je dat er genoeg afstand min. 1 ½ meter tussen mensen moet blijven, ook bij het stallen van de fietsen op de locaties die je aandoet. Op locatie ondersteun je de gastheren en gastvrouwen om de groep naar hun plek te wijzen, zodat de voorstellingen ook zich aan hun tijdschema kunnen houden. De gastheren en gastvrouwen houden ook de tijd in de gaten, zodat de groepen elkaar niet op de locaties tegenkomen, want dan worden de groepen te groot.


Meer functies tijdens dit event!

Taak Uitleg Gastheer en Gastvrouwen: Op de startlocatie help je ook bij de kassa. Op locatie ondersteun je waar mogelijk de artiesten Zet de stoelen/ banken of strobalen klaar Zorgt dat de fietsen een aangewezen plek hebben en houden Houdt de locatie netjes Spreekt mensen aan op corona afstand en dergelijke Wees hartelijk vriendelijk en heet iedereen welkom Hou het tijdschema in de gaten zodat het niet uitloopt en dat iedereen weer op tijd op de fiets stapt. De exacte tijdschema zullen op locatie aanwezig zijn.

Taak uitleg opbouw en breek en hand en spandiensten Helpen met de opbouw en breek van alle locaties. In samenwerking met technici en de locatie gastheren en gastvrouwen, zorg dragen dat alle attributen, technische zaken, materialen op de juiste plek staan, vooraf aan de speeltijden. En na alle shows helpen met de breek.

Hand en spandiensten in het helpen rondbrengen van de lunches, losse zaken die opeens ergens nodig zijn en dergelijke.

Taak uitleg lunches maken Iedere ochtend in een team de lunchpakketten maken en labelen op naam. Zodat het vers rondgebracht kan worden. Broodjes smeren, pakjes drinken erbij en uiteraard wat lekkers. Een team van 4 mensen per ochtend zou fantastisch zijn.

Zin in??

Meld je aan via de aanmeld button en we nemen contact met jou op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Concordia Kunst en Cultuur

Als Stichting met ANBI status, ontwikkelen wij projecten die film, theater en beeldende kunst op een onconventionele manier en in een niet-traditionele context dichtbij de mensen brengen. Als Stichting met ANBI status, ontwikkelen wij projecten die film, theater en beeldende kunst op een onconventionele manier en in een niet-traditionele context dichtbij de mensen brengen.