Skip Navigation
Over ons

Het uitdagen van maatschappelijk betrokken ondernemers om menskracht, materialen en middelen in te zetten voor de inwoners van Enschede.
De Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke...

Armoede & Huisvesting
Deel

Communicatiemedewerker

Vacature · 4 uur/week
Lonnekerveldweg 30, 7524 PP Enschede, Netherlands
2 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Enschedese-Uitdaging/activiteiten/Communicatiemedewerker/20931 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Sinds 2014 matcht de Enschedese Uitdaging maatschappelijke vraag met het aanbod van bedrijven in de vorm van gratis spullen, diensten, kennis en het beschikbaar stellen van het netwerk. De Enschedese Uitdaging laat zich het best omschrijven als een ‘lokaal bemiddelingsbureau’ dat verbindingen legt tussen mensen, maatschappelijke organisaties en het plaatselijke bedrijfsleven. Wij dagen maatschappelijk betrokken ondernemers uit om Menskracht, Materialen en Middelen in te zetten voor de inwoners van onze stad. Onze voornaamste doelstelling is het verbeteren van de leefkwaliteit van inwoners in Enschede. We zoeken een communicatiemedewerker die teksten schrijft en opmaakt voor de website, de maandelijkse nieuwsbrief (MailChimp) en andere (social) media. Daarnaast verzorg je de communicatie rondom evenementen, waaronder het ontwerpen van flyers, nieuwsberichten, programmaboekje etc. Het ontwikkelen van overig digitaal materiaal en andere werkzaamheden kunnen altijd voorkomen. Als je zelf beeldmateriaal van de evenementen/matches kunt maken en verwerken, dan is dat een pre. Wij werken samen met professionele communicatiebureaus en drukkerijen (o.a. Digidee, SIR Communicatiemanagement, Te Sligte Drukkerij en Ipskamp Printing). Voel jij je aangesproken door de functie? En ben je minimaal 4 uur in de week beschikbaar? Word dan onze collega!

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO

Dit krijg je ervoor terug

- Een mooie ervaring voor op je CV. - Kennisverrijking. - Netwerkwerkvergroting door middel van werken met collega's uit verschillende werkvelden. - Een leuke en leerzame tijd. Deze vacature is ook uitermate geschikt voor studenten in de communicatie, aangezien de werkzaamheden goed vanuit huis te verrichten zijn.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Enschedese Uitdaging
Het uitdagen van maatschappelijk betrokken ondernemers om menskracht, materialen en middelen in te zetten voor de inwoners van Enschede.
De Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. We bemiddelen in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld). We zijn een ondernemersnetwerk dat dóet. We stimuleren bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.
2 plaatsen over.
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Enschedese-Uitdaging/activiteiten/Communicatiemedewerker/20931 om je aan te melden