Skip Sidebar

Over ons

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Wij zetten ons in voor hun levensgeluk. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen – met steun van anderen – mee kan ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Boodschappen doen

Boodschappen doen

Structureel werk · 1 uur/week
Kneedweg 89, 7511 CC Enschede, Netherlands
WelzijnMensen met een beperking
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Estinea Kneedweg
#21081
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Estinea-Kneedweg/activiteiten/Boodschappen-doen/21081 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Estinea is een organisatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Bij Estinea staat de cliënt en zijn of haar wensen centraal. Voor onze locatie zijn we nu op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen boodschappen te doen met een cliënt en naderhand samen een kopje koffie te drinken. Lijkt het je leuk om één keer in de week samen boodschapjes te doen en heb je affiniteit met de doelgroep? Neem dan nu contact met ons op!

Opleidingsvereiste

VMBO, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Binnen Estinea heb jij ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Ben je leergierig en zou jij graag wat meer diepgang willen in de problematiek van de cliënt, waarmee jij veel te maken hebt? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Estinea Kneedweg

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Wij zetten ons in voor hun levensgeluk. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen – met steun van anderen – mee kan doen in de samenleving. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsgevoel, gedrevenheid, oprechte aandacht en professionaliteit.