Skip Sidebar

Over ons

Individuele ondersteuning aan deelnemers door middel van inzet van vrijwilligers. Individuele ondersteuning aan deelnemers door middel van inzet van vrijwilligers.

Vluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
Deel

GEZOCHT: ARABISCH SPREKENDE VRIJWILLIGER

2 uur/week
Hengelo, Overijssel, Nederland
Vluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#39931
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Humanitas-Twente-Samen-Actief/activiteiten/GEZOCHT-ARABISCH-SPREKENDE-VRIJWILLIGER/39931 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn opzoek naar een vrijwilliger die een deelnemer uit Syrië kan ondersteunen. De deelnemer woont al vier jaar in Nederland en heeft ondersteuning nodig op verschillende leefgebieden. Tijdens het intakegesprek kwam naar voren dat hij vooral ondersteuning nodig heeft bij leren gebruik maken van voorzieningen in de woonomgeving en bevorderen van zelfredzaamheid.

 

Voor deze deelnemer ben ik op zoek naar een vrijwilliger woonachtig in Twente, die het leuk lijkt om samen met deze deelnemer de post te behandelen, meegaat naar afspraken en zijn sociale vaardigheden en netwerk kan versterken. Van de vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij één keer per week met de deelnemer een afspraak maakt.

 

Als vrijwilliger ga je een jaar lang samenwerken aan de hulpvragen van de deelnemer. Om een succesvolle ondersteuning bij Humanitas Twente ‘Samen Actief’ te waarborgen wordt de deelnemer gekoppeld aan een vrijwilliger in eigen taal. Voor deze Syrische deelnemer zoeken we een vrijwilliger die zowel Nederlands als Arabisch spreekt.

 

Wil jij iets betekenen voor deze deelnemer of ken je iemand die geschikt is en het leuk vindt om mensen met een migratieachtergrond te ondersteunen? Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat van Humanitas Twente!

 

P.S. Bij Samen Actief zoeken we niet alleen Arabisch sprekende vrijwilligers, maar ook andere talen! Denk bijvoorbeeld aan Turks, Tigrinya en Engels

 

MET MAATJES MEER MENS!

Humanitas Twente wil een bijdrage leveren aan een sterke en humane samenleving. We geloven dat ieder individu sterker is dan hij denkt. Is dat even niet het geval, dan ondersteunen we diegene met een vrijwilliger, zodat hij vroeg of laat zelf weer verder kan. Bij Humanitas Twente zijn er verschillende activiteiten waarbij vrijwilligers worden ingezet. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan de thema’s; opvoeden, opgroeien, eenzaamheid, thuisadministratie en detentie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Humanitas Twente "Samen Actief"

Individuele ondersteuning aan deelnemers door middel van inzet van vrijwilligers. Individuele ondersteuning aan deelnemers door middel van inzet van vrijwilligers.