Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van Humanitas Twente Tandem ondersteunen mensen die zich eenzaam voelen door samen stapjes te zetten om deze eenzaamheid te doorbreken.

Welzijn
Deel
Help jij Enschede minder eenzaam te maken?

Help jij Enschede minder eenzaam te maken?

Structureel werk · 0–2 uur/week
Enschede, Overijssel, Nederland
Buurt & omgeving
Activiteit Delen
Humanitas Twente Tandem
#21076
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Humanitas-Twente-Tandem/activiteiten/Help-jij-Enschede-minder-eenzaam-te-maken/21076 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwilligers gezocht die mensen willen ondersteunen die zich eenzaam voelen.

Uitgebreide omschrijving

Betrokken én sociaal? Dan zoeken we jou! Want het project Humanitas Twente Tandem is er voor iedereen die zich eenzaam voelt, ongeacht levensverhaal of leefomstandigheden. Tandem is vriendschappelijk en ondersteunend contact, bedoeld om sociaal isolement te voorkomen of te doorbreken. Jij zult als vrijwilliger van Tandem de deelnemer sociale steun bieden waardoor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van de deelnemer mogelijk zullen toenemen. Samen met de deelnemer onderneem je activiteiten die gericht zijn op het doorbreken van het isolement, het uitbreiden van het sociale netwerk en het weer actief laten deelnemen aan de samenleving.


Dus ben jij sociaal? Lijkt het je leuk om iemand te ondersteunen op verschillende gebieden en sociale activiteiten te ondernemen? Dan zoeken we jou!


MET MAATJES MEER MENS!


We geloven dat ieder individu sterker is dan hij denkt. Is dat even niet het geval, dan ondersteunen we diegene met een vrijwilliger, zodat hij vroeg of laat zelf weer verder kan. Bij Humanitas Twente zijn er verschillende activiteiten waarbij vrijwilligers worden ingezet. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan de thema’s; opvoeden, opgroeien, eenzaamheid, thuisadministratie en integratie.


Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden:

- Een zinvolle tijdsbesteding.

- Cursus basisintroductie Tandem.

- Intervisiebijeenkomsten en themabijeenkomsten om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.

- Professionele begeleiding.

- Reiskostenvergoeding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Humanitas Twente Tandem > Help jij Enschede minder eenzaam te maken?

Over Humanitas Twente Tandem

Vrijwilligers van Humanitas Twente Tandem ondersteunen mensen die zich eenzaam voelen door samen stapjes te zetten om deze eenzaamheid te doorbreken.