Skip Sidebar

IVN Enschede

Non-profit

Over ons

De afdeling Enschede van het IVN is één van de ca. 170 afdelingen in Nederland. Momenteel telt onze afdeling zo'n 95 leden en huisgenootleden, die zich naar vermogen actief inzetten voor de ...

Natuur & MilieuOnderwijs
Deel

PR & Communicatie medewerker IVN Enschede

Structureel werk · 0–9 uur/week
Flexibele locatie
Lezen & schrijvenMarketing & Communicatie
Natuur & MilieuOnderwijs
Activiteit Delen
IVN Enschede
#48707
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/IVN-Enschede/activiteiten/PR--Communicatie-medewerker-IVN-Enschede/48707 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De werkgroep PR & Communicatie van IVN-Enschede houdt zich bezig met publiciteit rond IVN-Enschede, evenementen en het werven en verwelkomen van nieuwe leden.

Uitgebreide omschrijving

De werkgroep PR & Communicatie werd in 2017 door twee leden opgericht. Inmiddels zijn een aantal zaken gestandaardiseerd en is het aantal leden aanzienlijk gegroeid door actieve ledenwerving. Ook hebben we een groeiend mailingbestand van belangstellenden die vóór het plaatsen van een persbericht worden uitgenodigd voor een activiteit.

 

Geregeld wordt vanuit de vereniging een beroep op onze werkgroep gedaan om persberichten te schrijven en versturen naar de media, nieuwe leden een welkomstmail te sturen, of andere activiteiten te ondersteunen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over IVN Enschede

De afdeling Enschede van het IVN is één van de ca. 170 afdelingen in Nederland. Momenteel telt onze afdeling zo'n 95 leden en huisgenootleden, die zich naar vermogen actief inzetten voor de werkzaamheden binnen de afdeling.
Naast onze natuur-educatieve werkzaamheden voor het publiek, de schooljeugd en andere groepen organiseren we ook geregeld wandelingen en informatieve avonden voor onze leden en donateurs.
Bovendien is er jaarlijks een uitstapje. Donateurs en leden ontvangen vier maal per jaar het afdelingsblad “Gidsengids”. Leden krijgen ook elk kwartaal het landelijke blad “Mens en Natuur”.