Skip Sidebar
Ingehaakt

Ingehaakt

Sociale Onderneming

Over ons

Wij zijn INGEHAAKT!

INGEHAAKT bestaat uit onze groep enthousiaste mensen en creatievelingen welke middels hun creativiteit en onder de noemer INGEHAAKT jong en oud willen verbinden en ...

Kunst & cultuurBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel

Ben jij creatief, een marketing tijger of social media topper?

1–40 uur/week
Flexibele locatie
FinanciënNederlandsWebsite makenWinkelCoördinerenHandwerkenCreatiefAdministratieMarketing & CommunicatieOntwerpSociaal contactSociale mediaProgrammeren
Kunst & cultuurBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel activiteit
#44789
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Ingehaakt/activiteiten/Ben-jij-creatief-een-marketing-tijger-of-social-media-topper/44789 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ingehaakt maakt handgemaakte artikelen en verkoopt deze onder het label ingehaakt. Ben jij creatief of heb jij andere skills die handig zijn? Welcome on board!

Uitgebreide omschrijving

BEN JIJ CREATIEF, EEN MARKETING TIJGER OF SOCIALE MEDIA TOPPER?

OFTEWEL BEN JIJ INGEHAAKT'S NIEUWE MISSING ?

 

Ingehaakt is altijd op zoek naar mensen die willen inhaken en meedenken met Ingehaakt.

Wij zijn snel groeiend en werken geheel met vrijwilligers.

Dit houdt in dat jij zelf bepaalt wat je doet, hoeveel je doet en wanneer je bezig gaat.

 

Uiteraard is dit voor jou geheel kosteloos, wij vergoeden materiaal en andere zaken in overleg. Dus op de uurtjes die je erin steekt na, kost het niks maar deze uren krijg je dubbel en dik weer terug van ons middels fun en een enthousiaste, inspirerende en uiteraard motiverende omgeving en gezellig netwerk.

 

Het is wenselijk dat je netjes en secuur wilt en kunt werken, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verkopen de handgemaakte producten onder ons eigen label "Ingehaakt"

 

Ben jij jong en vol nieuwe ideeën, of heb je juist veel ervaring?

Heb jij creatief talent (naast haken zijn ook andere ideeën zeer zeker welkom!), een administratief talent, de marketing skills of andere bruikbare skills en een groot enthousiasme voor Ingehaakt?

 

Wij zijn flexibel net als de maatschappij want wij kunnen werken vanuit huis maar ontmoeten elkaar voor wie wil om de 2 weken op een centraal gelegen moderne locatie nabij het station in Enschede en sparren hier met elkaar over leuke ideeën, kansen die wij zien voor Ingehaakt maar het is ook vooral heel gezellig (en wie wilt neemt het creatieve werk mee!)

 

Meetings

Wij komen om de 2 weken op woensdagmiddag van 15:30 - 17:30 uur bijeen in een meeting ruimte bij OF-US te Enschede.

 

Kom jij een keertje kijken of wil jij je aanmelden? Neem dan vooral contact op voor meer informatie of aanmelding.

Ben jij mega enthousiast maar weet je niet wat kan en waar je bij kan ondersteunen, wij denken graag mee!

 

 

WELCOME ON BOARD!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deel activiteit

Over Ingehaakt

Wij zijn INGEHAAKT!

INGEHAAKT bestaat uit onze groep enthousiaste mensen en creatievelingen welke middels hun creativiteit en onder de noemer INGEHAAKT jong en oud willen verbinden en maatschappelijke betrokkenheid willen bieden en tegelijkertijd de wereld een stukje mooier en duurzamer maken.

Dat klinkt allemaal mooi, maar hoe dan? zul je denken!
Zo dachten wij ook! En daar begon ons plan!
Haken, breien en andere ambachten iets voor oma?

Think again! INGEHAAKT wil ambachten hip en trendy laten zijn!

Maatschappelijke betrokkenheid
En hoe kan dat zonder jong en oud hierin te verbinden! Open te staan voor heel de maatschappij (voor iedereen met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt ongeacht culturele achtergrond). Wij zijn er gewoon voor iedereen en namens iedereen.

Deze groep mensen werkt samen aan jouw prachtige INGEHAAKT product, en kan als men dat wil ook samen komen op de 2 wekelijkse meetings in de buurt.

Dus ja, wij willen eenzaamheid onder ouderen tegengaan!

En ja wij willen maatschappelijke betrokkenheid creëren en ieder een plaats bieden om ervaring dan wel kennis op te kunnen doen vanuit een afstand tot de arbeidsmarkt!

Juist door het verbinden van jong en oud, verbinding van culturen, alsmede het bieden van een plek voor hen die dat nodig hebben aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zijn wij INGEHAAKT.