Skip Navigation
Over ons

Woonlocatie de Bontweverij heeft 9 appartementen voor mensen die zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Op nr. 45 is het Inloophuis. Dit is een appartement dat we hebben ingericht als ontmoetingsruimte ...

Buurt & omgeving
Deel

Over InteraktContour Bonteweverij

Woonlocatie de Bontweverij heeft 9 appartementen voor mensen die zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Op nr. 45 is het Inloophuis. Dit is een appartement dat we hebben ingericht als ontmoetingsruimte. Tijdens openingstijden kun je hier andere bewoners ontmoeten en samen eten of koffie en thee drinken. Hier zit trouwens ook het kantoor van de begeleiders.

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. Woonlocatie de Bontweverij heeft 9 appartementen voor mensen die zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Op nr. 45 is het Inloophuis. Dit is een appartement dat we hebben ingericht als ontmoetingsruimte. Tijdens openingstijden kun je hier andere bewoners ontmoeten en samen eten of koffie en thee drinken. Hier zit trouwens ook het kantoor van de begeleiders.

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt.