Skip Sidebar

Over ons

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten ...

WelzijnMensen met een beperkingZorg
Deel
Chauffeur rolstoelbus

Chauffeur rolstoelbus

Structureel werk · 8 uur/week · Start vanaf 9 jan 2019
Wethouder Beversstraat 12 7543 BL Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
InteraktContour Geert de Leeuw
#21479
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/Chauffeur-rolstoelbus/21479 om je aan te melden

Contactpersoon

Gera Zoetman - InteraktStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar een geschikte kandidaat/chauffeur voor het rijden op onze eigen rolstoelbus. Het betreft hier dagelijks tussen 08.30 uur en 16.30 uur onze cliënten van woonlocatie of thuis vervoeren naar onze eigen dagbestedingslocaties en v.v..

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

Je komt terecht in een sociale omgeving, waar betrokken medewerkers werkzaam zijn en waar een leuke groep cliënten wonen. Elke dag is weer afwisselend, je krijgt volop waardering en begeleiding als vrijwilliger. Je kunt een EHBO training volgen en deelnemen aan Breinbasics voor vrijwilligers

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
www.interaktcontour.nl

InteraktContour bouwt in Enschede de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw, voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De nieuwe woonlocatie heeft plek voor 85 cliënten en begin oktober 2022 gereed zijn. Dat betekent een uitbreiding van het aanbod in Enschede en omgeving met 22 appartementen. En dus zijn er ook een flink aantal extra vrijwilligers nodig.