Skip Sidebar

Over ons

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis biedt een beschermde woonomgeving aan 29 mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte. Ze willen allemaal zo ...

Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

chauffeur rolstoelbus

10 uur/week · Start vanaf 4 jan 2020
Wethouder Beversstraat 12 7543 BL Enschede
Zorg & WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#21480
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/chauffeur-rolstoelbus/21480 om je aan te melden

Contactpersoon

Gera Zoetman - InteraktStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Als chauffeur van onze eigen rolstoelbus zorg je ervoor dat onze cliënten tijdig en veilig van/naar de dagbestedingslocaties worden gebracht/gehaald. Je hebt ervaring met rijden en vastzetten van rolstoelen in een rolstoelbus. Werktijden zijn van 's ochtends 08.00 uur tot 's middags 16.30 uur.

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

ervaring op doen met mensen met Niet aangeboren hersenletsel je haalt er veel voldoening uit, omdat je mensen blij kunt maken.

Hoe kom ik er?

Over InteraktContour Geert de Leeuwhuis

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis biedt een beschermde woonomgeving aan 29 mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte. Ze willen allemaal zo zelfstandig mogelijk wonen, met de zorg en begeleiding die past bij de zorgvraag.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit