Skip Sidebar

Over ons

Ondersteunen van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel

Maatje 1-op-1

Structureel werk · 2 uur/week
Perikplein 58, 7512 JC Enschede, Netherlands
Mensen met een beperkingWelzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
InteraktContour Perikplein
#21143
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour/activiteiten/Maatje-1-op-1/21143 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wie vind het leuk om één van onze bewoners te ondersteunen bij het vervoeren naar de dagbesteding? Dit mag lopend of met de auto. De bewoner, die hierbij ondersteuning vraagt heeft angst voor een taxi waar meerdere personen in vervoert worden. Vandaar onze vraag. Hierbij gaat het om een gezellige jongedame met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) en woont binnen WL Perikplein (InteraktContour) in het centrum van Enschede. Hierbij gaat het om één keer per week, dinsdag of vrijdag, de bewoner om 9.00uur naar de dagbesteding brengen en om 12.30uur weer ophalen. Zoals gezegd, mag dit al lopend (de bewoner gaat dan in een rolstoel), maar het mag ook met de auto. Mw. is voor korte afstanden wel mobiel, dus als mw. met de auto gebracht en gehaald gaat worden, hoeft alleen haar rollator mee. De afstand tussen de woonlocatie en de dagbesteding is 1,5km. U zult de betreffende bewoner een groot plezier doen en tevens zal het gezellig zijn.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Je doet kennis op van de doelgroep, mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Er is met regelmaat oog voor een attentie en je wordt betrokken bij het jaarlijkse personeelsuitje.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over InteraktContour Perikplein

Ondersteunen van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse handelingen die vanzelfsprekend waren, zijn dat niet meer. Als vrijwilliger help jij onze cliënten met alledaagse activiteiten of het weer leren hiervan.
Elke vorm van ondersteuning bij NAH is welkom
Binnen InteraktContour is er voor iedereen wel iets te doen: meewerken in de tuin, koffie inschenken tijdens de pauze, een ommetje maken of mensen van en naar de dagbesteding rijden. Jij geeft onze cliënten de extra aandacht waar onze begeleiders niet altijd aan toekomen. Dat kleine beetje extra maakt voor cliënten een wereld van verschil.