Skip Sidebar

Over ons

Ondersteunen van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel

Zwem(maatje/vrijwilliger) 1-op-1

Structureel werk · 2 uur/week
Perikplein 58, 7512 JC Enschede, Netherlands
Mensen met een beperkingWelzijn
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
InteraktContour Perikplein
#21045
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour/activiteiten/Zwemmaatjevrijwilliger-1-op-1/21045 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Meerdere bewoners van woonlocatie Perikplein, met een niet-aangeboren hersenletsel, hebben de hobby zwemmen. Een aantal van hen kan deze hobby momenteel niet beoefenen, omdat zij hierbij hulp nodig hebben. Soms is deze hulp nodig bij het daadwerkelijk uitvoeren van de zwemactiviteit, maar meestal gaat om hulp bij het aan- en uitkleden wat hen niet zelfstandig lukt. Ben jij diegene die één van onze bewoners hierbij wil ondersteunen, dan komen wij graag met jou in contact.

Opleidingsvereiste

Basisonderwijs

Dit krijg je ervoor terug

Het contact met onze bewoners levert altijd leuke en leerzame momenten op. Tevens doe je de betreffende bewoner er een heel groot plezier mee.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over InteraktContour Perikplein

Ondersteunen van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse handelingen die vanzelfsprekend waren, zijn dat niet meer. Als vrijwilliger help jij onze cliënten met alledaagse activiteiten of het weer leren hiervan.
Elke vorm van ondersteuning bij NAH is welkom
Binnen InteraktContour is er voor iedereen wel iets te doen: meewerken in de tuin, koffie inschenken tijdens de pauze, een ommetje maken of mensen van en naar de dagbesteding rijden. Jij geeft onze cliënten de extra aandacht waar onze begeleiders niet altijd aan toekomen. Dat kleine beetje extra maakt voor cliënten een wereld van verschil.