Skip Navigation

Kadera

Non-profit

Over ons

Opvang van vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Begeleiding bij mensen thuis bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. En Iedereen in de samenleving ...

Buurt & omgeving
Deel

Leuke avond voor vrouwen in de opvang verzorgen

2–4 uur/week · Start vanaf 14 sep 2020
Enschede, Overijssel, Nederland
Ondersteunend werkBegeleidingSociaal contact
CreatiefMensen begeleidenPraten met anderenNederlandsArabisch
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen2 plaatsen over.
#27459
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Kadera/activiteiten/Leuke-avond-voor-vrouwen-in-de-opvang-verzorgen/27459 om je aan te melden
SamenvattingKadera is opvang voor mensen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld, zoeken 1 avond per week creatief zijn en/of tutten met bewoners van Kadera.
Uitgebreide omschrijving

Kadera is een stichting die mensen opvangt die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Ze wonen tijdelijk in een opvang en ze komen uit de provincie hier terecht.


Er is heel veel wat moet, maar er zijn ook dingen die mogen. Iedereen woont op zichzelf, maar doet ook dingen samen. Juist daarom zoeken we iemand die het leuk vindt om een avond per week iets leuks met de groep te doen.


Dit kan varieren, van samen koffie drinken, tot samen iets creatiefs in elkaar te zetten, tot een leuke make-up/tutavond/ tot samen film kijken.


Iemand die dit kan en leuk vindt, is van harte welkom om hierover van gedachten te wisselen. Dus laat het weten door een berichtje achter te laten.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > Kadera > Leuke avond voor vrouwen in de opvang verzorgen
Over Kadera
Opvang van vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Begeleiding bij mensen thuis bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. En Iedereen in de samenleving stimuleren om zich in te zetten tegen huiselijk geweld, zowel bedrijven en organisaties als particulieren.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen2 plaatsen over.
#27459
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Kadera/activiteiten/Leuke-avond-voor-vrouwen-in-de-opvang-verzorgen/27459 om je aan te melden