Skip Navigation

Kadera

Non-profit

Over ons

Opvang van vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Begeleiding bij mensen thuis bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. En Iedereen in de samenleving ...

Community & familie
Deel

maatje voor kinderen in de opvang

4 uur/week · Start vanaf 2 jan 2020
Later bekend 00 7511 RE Enschede
Community & familie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#21555
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Kadera/activiteiten/maatje-voor-kinderen-in-de-opvang/21555 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

* Houd je ervan om met kinderen om te gaan? * Zou je kinderen in moeilijke situaties wat licht willen bezorgen? * Met ze knutselen, naar kinderboerderij, gamen of gewoon kletsen? * Wil je graag van betekenis zijn voor de maatschappij? * Heb je ongeveer 4 uur per week over om je in te zetten? * Dan is het misschien leuk om als maatje je in te zetten voor Kadera Kadera is een organisatie tegen huiselijk geweld. Op deze locatie vangen we vrouwen en kinderen op, die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld. De kinderen komen uit hun eigen huis, maar konden daar niet blijven, waardoor ze nu wonen in een appartement als opvang. In andere omgeving, zonder dat ze naar hun eigen school gaan en eigen vriendjes konden behouden.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Je doet ervaring op in een omgeving waar veel mensen leven in kwetsbare levensfase Je wordt betrokken bij een gezin/jongere wat heel belangrijk is voor hen. Je wordt onderdeel van organisatie Het doet er toe dat jij er bent!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Kadera
Opvang van vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Begeleiding bij mensen thuis bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. En Iedereen in de samenleving stimuleren om zich in te zetten tegen huiselijk geweld, zowel bedrijven en organisaties als particulieren.

·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#21555
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Kadera/activiteiten/maatje-voor-kinderen-in-de-opvang/21555 om je aan te melden