Skip Sidebar

Liberein

Non-profit

Over ons

Zorg en welzijn

WelzijnOuderen
Deel

Liberein Ariënshuis: Actieve vrijwilligers gezocht.

Structureel werk · 1–4 uur/week
Pater Ten Winkelstraat 3, 7532 AH Enschede, Nederland
Sociaal contact
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Liberein
#47033
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Liberein/activiteiten/Liberein-Arienshuis-Actieve-vrijwilligers-gezocht/47033 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze bewoners worden met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten zouden niet kunnen bestaan zonder onze vrijwilligers.

Uitgebreide omschrijving

Voor onze bewoners worden met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd. Er is voor ieder wat wils: Wandelen, schilderen, muziek luisteren, een biljartmiddag voor de heren, een beautymiddag voor de dames… Deze activiteiten zouden niet kunnen bestaan zonder onze vrijwilligers. Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen om deze mooie dingen mogelijk te maken.


Als vrijwilligers bij activiteiten help je met het ophalen en wegbrengen van de bewoner, het voorbereiden van de activiteit en tijdens de uitvoer van de activiteit ben je aanwezig om mee te doen, maar ook om te helpen bij (bijvoorbeeld) het inschenken van koffie of thee. Als de activiteit afgelopen is ruim je (indien nodig) samen met de andere vrijwilligers en de activiteitenbegeleider de boel weer op. Er is tijdens deze werkzaamheden altijd een beroepskracht aanwezig.

Voor locatie Ariënshuis zijn we op dit moment op zoek naar vrijwilligers voor de volgende activiteiten:

- Kookclub (maandagochtend);

- Bakgroep (woensdagochend);

- Koersbal (dinsdagmiddag);

- Beautyclub (vrijdagochtend);

- Jeu de Boules (donderdagochtend).


Als je interesse hebt om dit te doen zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden met één van de coördinatoren vrijwilligers van Liberein. Hierin kun je al je vragen stellen en nemen wij de tijd om jou te leren kennen zodat wij een goede match kunnen maken. Tijdens jouw vrijwilligerswerk kun je altijd rekenen op de back-up van een vakkracht en van het Vrijwilligersbureau.


Enthousiast geworden? Toch nog een aantal vragen? Neem direct vrijblijvend contact op met onze coördinator vrijwilligers, Daisy.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Liberein > Liberein Ariënshuis: Actieve vrijwilligers gezocht.

Over Liberein