Skip Sidebar
Liberein

Liberein

Non-profit

Over ons

Zorg en welzijn

Zorg & WelzijnOuderen
Deel

Liberein Florapark: Vrijwilligers voor ondersteuning van activiteiten gezocht

1 uur/week
Floraparkstraat, 7531 XG Enschede, Nederland
Activiteiten begeleidenGastheer/vrouwSociaal contact
Mensen begeleiden
Zorg & WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen4 plaatsen over.
Deel activiteit
#41398
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Liberein/activiteiten/Liberein-Florapark-Vrijwilligers-voor-ondersteuning-van-activiteiten-gezocht/41398 om je aan te melden

Samenvatting

Op onze locatie Florapark zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen tijdens verschillende activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Het Florapark is een rustig gelegen woonzorgcentrum in de wijk ’t Ribbelt-Stokhorst vlakbij een winkelcentrum. In de naastgelegen villa Florapark kunnen, zelfstandig wonende, ouderen terecht voor een zinvolle dagbesteding. Samen kletsen onder het genot van een kop koffie, bordspellen doen, knutselen, puzzelen en uitstapjes maken… bij Villa Florapark is altijd wat te doen.


We zijn nu op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen op maandag en donderdag in de middag tussen 13:30 en 16:00 uur.

Je helpt mee bij het gymuurtje, bij een potje koersbal of bij het geheugenspel.


Als je interesse hebt om dit te doen zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden met één van de coördinatoren vrijwilligers van Liberein. Hierin kun je al je vragen stellen en nemen wij de tijd om jou te leren kennen zodat wij een goede match kunnen maken. Tijdens jouw vrijwilligerswerk kun je altijd rekenen op de back-up van een vakkracht en van het Vrijwilligersbureau.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > Liberein > Liberein Florapark: Vrijwilligers voor ondersteuning van activiteiten gezocht

Over Liberein

Deze vrijwilligersvacature is verlopen4 plaatsen over.
Deel activiteit