Skip Sidebar
Liberein

Liberein

Non-profit

Over ons

Zorg en welzijn

WelzijnOuderen
Deel
Liberein de Eschpoort: Support gezocht

Liberein de Eschpoort: Support gezocht

Structureel werk · 1–4 uur/week
Boulevard 1945 505, 7511 AD Enschede, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Liberein
#47041
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Liberein/activiteiten/Liberein-de-Eschpoort-Support-gezocht/47041 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als je als support vrijwilliger op een afdeling aan de slag gaat, help je met de dagelijkse dingen op deze plek. Jouw hulp is van onschatbare waarde.

Uitgebreide omschrijving

Als je als support vrijwilliger op een afdeling aan de slag gaat, help je met de dagelijkse dingen op deze plek. Een kopje koffie drinken, tafel dekken, een spelletje spelen… Jouw hulp is van onschatbare waarde. Je werkt op vaste momenten. Je plant deze dagdelen in overleg met jouw begeleider op de werkplek en er is tijdens jouw werk altijd een beroepskracht aanwezig.


Als je interesse hebt om dit te doen zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden met één van de coördinatoren vrijwilligers van Liberein. Hierin kun je al je vragen stellen en nemen wij de tijd om jou te leren kennen zodat wij een goede match kunnen maken. Tijdens jouw vrijwilligerswerk kun je altijd rekenen op de back-up van een vakkracht en van het Vrijwilligersbureau. Deze vacature staat ook open op onze andere Liberein locaties.


Enthousiast geworden? Toch nog een aantal vragen? Neem direct vrijblijvend contact op met onze coördinator vrijwilligers, Karin Taverne.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Liberein > Liberein de Eschpoort: Support gezocht

Over Liberein