Skip Sidebar

Over ons

M-Pact is een organisatie die inwoners van Enschede, burgerinitiatieven (vrijwilligers) organisaties, bedrijven en gemeente voorziet in:
• Ondersteuning, matching en advies
• Training en educatie
• ...

Deel

NOMINATIE ronde - Enschedese Vrijwilligersprijs 2020

Community evenement · 31 okt 2020, 00:00
Lonnekerspoorlaan 122, 7523 JM Enschede, Nederland
Dit is een verleden community evenement.
Deel community evenement
#27199
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/M-Pact-1/activiteiten/NOMINATIE-ronde---Enschedese-Vrijwilligersprijs-2020/27199 om je aan te melden

Samenvatting

Nomineren kan vanaf nu!

Uitgebreide omschrijving

Ook gedurende deze tijd is meer dan ooit gebleken dat Vrijwilligers het sociale kapitaal van onze samenleving zijn; we kunnen niet zonder hen!


In Enschede zetten we vrijwilligers jaarlijks extra in het zonnetje. In 2020 zal de Gemeente Enschede voor de tweede keer de “Enschedese Vrijwilligersprijs” uitreiken tijdens de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december!


NOMINEER VANAF NU UW FAVORIET!

Nomineren is mogelijk tot 31 oktober 2020 via de 'Ik ben aanwezig' knop! (Blauwe knop met v, rechts bovenin dit evenement)


GEEN ACCOUNT?

Mail dan jouw nominatie en reden van nomineren naar ons mailadres (info at m-pact . nl)


Er zal vervolgens een top 5 gemaakt worden van de aangedragen nominaties waarop de inwoners van Enschede, in november, kunnen stemmen!


VOORWAARDEN

Vermeld in uw nominatie duidelijk om welke reden u vindt dat de genomineerde in aanmerking komt voor de Enschedese Vrijwilligersprijs!


• Het moet gaan om officieel vrijwilligerswerk binnen de Gemeente Enschede.

• De prijs is bedoeld voor een organisatie, instelling of groep; dus niet voor een persoon.

• Het moet gaan om inspirerend vrijwilligerswerk met een maatschappelijke betekenis en de zorg die de organisatie of instelling besteedt aan werkomstandigheden van de vrijwilligers.

• Dit jaar mag het ook een bijzonder project zijn dat is opgezet ten behoeve van ondersteuning voor de inwoners van Enschede in corona tijd!


DE UITREIKING

Op zaterdag 7 december 2020 zal een wethouder of burgemeester de “Enschedese Vrijwilligersprijs 2020” uitreiken tijdens de festiviteiten rond de Nationale Vrijwilligersdag. Hoe dat er dit jaar uit gaat zien, zullen wij binnenkort bekend maken!


MEER PRIJZEN!

De tien genomineerden voor de Enschedese Vrijwilligersprijs zullen door ons ook aangemeld worden voor de Overijsselse vrijwilligersprijs en de Nationale Vrijwilligersprijs ( “Meer dan Handen” prijs )


Voor meer informatie volg je onze nieuwsfeeds op de website en social media!

Hoe kom ik er?

Enschede > community evenementen > M-Pact. Vrijwilligerswerk. Leren. Meedoen. > NOMINATIE ronde - Enschedese Vrijwilligersprijs 2020

Over M-Pact. Vrijwilligerswerk. Leren. Meedoen.

M-Pact is een organisatie die inwoners van Enschede, burgerinitiatieven (vrijwilligers) organisaties, bedrijven en gemeente voorziet in:
• Ondersteuning, matching en advies
• Training en educatie
• Bevorderen van integratie, participatie en activering

BEZOEKADRES M-Pact Vrijwilligers:

Locatie: Bibliotheek Enschede
Pijpenstraat 15
7511 GM Enschede
Dit is een verleden community evenement.
Deel community evenement