Skip Sidebar

Muziekbank

Non-profit

Over ons

De Muziekbank is een uitleen- en kenniscentrum voor Muziek, gevestigd in Enschede. De medewerkers hebben veel kennis over muziek. Daarnaast biedt de leeshoek een ruime sortering muziektijdschriften en ...

Kunst & cultuur
Deel

Baliemedewerker Muziekbank zaterdag

Structureel werk · 4–6 uur/week
Bibliotheek aan de Pijpenstraat 15 7511 GM Enschede
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Muziekbank
#21637
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Baliemedewerker-Muziekbank/21637 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Baliemedewerker op de zaterdagen. Uitlenen van cd's. Je komt te werken in een leuk team.

Uitgebreide omschrijving

De muziekbank is de CD-uitleen in de bibliotheek met een collectie van 100.000. Het is een verzameling met alle genres muziek en met heel veel materiaal dat nergens anders meer te vinden is. In Enschede lenen we jaarlijks ongeveer 35.000 exemplaren uit, grotendeels aan klanten die aan de balie komen. Voor ons team zijn we nu op zoek naar een baliemedewerker! We zijn nu 7 dagdelen per week open. We willen graag vaker. Je werkt in ploegjes van drie. Wat doe je dan? - Mensen die aan de balie komen en cd’s ophalen of terugbrengen helpen - Teruggebrachte cd’s controleren op beschadigingen en op de juiste plaats terugzetten - Reserveringen en bestellingen opzoeken en klaarzetten - Gekochte items en boetes afrekenen Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Neem dan nu contact met ons op!

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

- Leren werken in team en daarin eigen verantwoordelijkheid nemen. - Omgaan met publiek en klanten. - Wie interesse heeft in muziek, kan veel leren.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Muziekbank

De Muziekbank is een uitleen- en kenniscentrum voor Muziek, gevestigd in Enschede. De medewerkers hebben veel kennis over muziek. Daarnaast biedt de leeshoek een ruime sortering muziektijdschriften en naslagwerken. De Muziekbank draait geheel op vrijwilligers.