Skip Sidebar

Muziekbank

Non-profit

Over ons

De Muziekbank is een uitleen- en kenniscentrum voor Muziek, gevestigd in Enschede. De medewerkers hebben veel kennis over muziek. Daarnaast biedt de leeshoek een ruime sortering muziektijdschriften en ...

Kunst & cultuur
Deel

PR-medewerker Muziekbank

Structureel werk · 1 uur/week
Pijpenstraat 15 7511 GM Enschede
Kunst & cultuur
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Muziekbank
#21636
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/PR-medewerker-Muziekbank/21636 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De muziekbank is de CD-uitleen in de bibliotheek met een collectie van 100.000. Het is een verzameling met alle genres muziek en met heel veel materiaal dat nergens anders meer te vinden is. In Enschede lenen we jaarlijks ongeveer 35.000 exemplaren uit, grotendeels aan klanten die aan de balie komen. Voor ons team zijn we nu op zoek naar een PR-medewerker. Als PR-medewerker voer je de volgende taken uit: - Je volgt aanverwante instellingen op sociale media en ondersteunt hen door doorplaatsen - Je helpt mee om activiteiten te ontwikkelen samen met anderen rond festivals en manifestaties - Je bent aanwezig op culturele zondagen e.d. en maakt reclame voor de muziekbank Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan nu contact met ons op!

Opleidingsvereiste

HAVO

Dit krijg je ervoor terug

Wat biedt de Muziekbank? - Toegang tot de nieuwste muziek en bijzondere collectors-items. - Korting op de aankoop van nieuwe muziek. - Een fijne werksfeer. - Gratis toegang tot regionale festivals en concerten.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Muziekbank

De Muziekbank is een uitleen- en kenniscentrum voor Muziek, gevestigd in Enschede. De medewerkers hebben veel kennis over muziek. Daarnaast biedt de leeshoek een ruime sortering muziektijdschriften en naslagwerken. De Muziekbank draait geheel op vrijwilligers.