Skip Navigation
Over ons

Bij Noaberschap Helmerhoek vinden we het belangrijk om activiteiten te organiseren voor en door de bewoners in de wijk. We organiseren een huiskamer van de buurt, elke vrijdagochtend. Daarnaast hebben ...

Buurt & omgeving
Deel

Gastheer/-vrouw

3 uur/week · Start vanaf 2 okt 2020
Runenberghoek 12 7546 EH Enschede
Buurt & omgeving
3 plaatsen over.
#21536
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Noaberschap-Helmerhoek/activiteiten/Gastheer-vrouw/21536 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Noaberschap Helmerhoek is een groep mensen die het leuk vindt om de wijkbewoners met elkaar te verbinden. We doen dit door activiteiten te organiseren met aandacht voor de mens. Het Noaberschap organiseert verschillende activiteiten: wandelen, bloemschikken, fotogroep, handwerken, repaircafe en mantelzorgcafe. Lijkt het je leuk om als gastheer/vrouw bij ons te komen helpen? We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om bij zo'n activiteit te helpen. Denk daarbij koffie zetten, mensen ontvangen en ruimte klaarzetten.

Opleidingsvereiste

MBO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?
Over Noaberschap Helmerhoek
Bij Noaberschap Helmerhoek vinden we het belangrijk om activiteiten te organiseren voor en door de bewoners in de wijk. We organiseren een huiskamer van de buurt, elke vrijdagochtend. Daarnaast hebben we een handwerkgroepje, met allerlei handwerktechnieken en leren omgaan met de naaimachine. Eigenlijk allerlei activiteiten om het noaberschap in de buurt te bevorderen.
3 plaatsen over.
#21536
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Noaberschap-Helmerhoek/activiteiten/Gastheer-vrouw/21536 om je aan te melden