Skip Sidebar

Over ons

Bij Noaberschap Helmerhoek vinden we het belangrijk om activiteiten te organiseren voor en door de bewoners in de wijk. We organiseren een huiskamer van de buurt, elke vrijdagochtend. Daarnaast hebben ...

Buurt & omgeving
Deel

Gastheer/-vrouw

Structureel werk · 2 uur/week
Runenberghoek 12 7546 EH Enschede
NederlandsGastheer/vrouwSociaal contactActiviteiten begeleiden
OuderenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Noaberschap Helmerhoek
#21536
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Noaberschap-Helmerhoek/activiteiten/Gastheer-vrouw/21536 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wijkbewoners ontvangen kop koffie aan bieden gezellig praatje met elkaar. Een warm lief mens zijn waar een ander zich veilig bij voeld

Uitgebreide omschrijving

Noaberschap Helmerhoek is een groep vrijwilligers die het leuk vinden om de wijkbewoners met elkaar te verbinden. We doen dit door activiteiten te organiseren met aandacht voor de mens. Vooral voor mensen die geen /weinig financiele middellen hebben, of /en erg eenzaam zijn.


Het Noaberschap organiseert verschillende activiteiten: wandelen, bloemschikken, , handwerken, repaircafe en mantelzorgcafe. En natuurlijk de huiskamer van de buurt waar we starten met koffie en thee een praatje en misschien een activiteit . Lijkt het je leuk om als gastheer/vrouw bij ons te komen helpen? We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om bij zo'n activiteit te helpen. Denk daarbij koffie zetten, mensen ontvangen.

Opleidingsvereisten

Niet van toepassing

Dit krijg je ervoor terug

Leuke vriendschappen ,waardering van de mensen waar je het voor doet en leuke collega vrijwilligers

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Noaberschap Helmerhoek

Bij Noaberschap Helmerhoek vinden we het belangrijk om activiteiten te organiseren voor en door de bewoners in de wijk. We organiseren een huiskamer van de buurt, elke vrijdagochtend. Daarnaast hebben we een handwerkgroepje, met allerlei handwerktechnieken en leren omgaan met de naaimachine. Eigenlijk allerlei activiteiten om het noaberschap in de buurt te bevorderen.