Skip Sidebar

Over ons

Bij het repaircafé helpen we met repareren van spullen, niet alleen voor mensen met een beperkt budget, maar gewoon voor iedereen. We werken met een vrijwillige bijdrage, waar we dan weer nieuwe ...

ArmoedebestrijdingNatuur & Milieu
Deel
Ben jij handig met de naaimachine?

Ben jij handig met de naaimachine?

Taak
Stroinkshuis, Het Stroink, Enschede, Overijssel 7542 GT, Nederland
HandwerkenOndersteunend werkNederlandsEngels
ArmoedebestrijdingNatuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Repaircafé Enschede Stroinkshuis
#61619
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Repaircafe-Enschede-Stroinkshuis/activiteiten/Ben-jij-handig-met-de-naaimachine/61619 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Red jij je goed met de naaimachine en wil je helpen met het maken en opknappen van kleding/gordijnen/kussens etc.? Lees dan de vacature eens door en geef je op!

Uitgebreide omschrijving

Elke zaterdag is het Repaircafé aanwezig bij het Stroinkshuis van 10.00-12.30 uur. Daar komen mensen die gratis of voor een zeer kleine vergoeding iets gemaakt willen hebben.


Voor de kleding en het maken van bijv. gordijnen zoeken we iemand die handig is met de naaimachine en op de zaterdagochtend een paar uurtjes wilt helpen. Nederlands sprekend is geen must, maar dan in ieder geval wel Engels-sprekend!


Het liefst zou ik elke week een vaste vrijwilliger verwelkomen, maar mocht je 1 of 2 keer per maand willen, is dat ook al erg fijn!


Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Klik dan op de aanmeldknop bovenaan deze pagina en dan wordt er contact met je opgenomen voor een kennismaking.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Repaircafé Enschede Stroinkshuis > Ben jij handig met de naaimachine?

Over Repaircafé Enschede Stroinkshuis

Bij het repaircafé helpen we met repareren van spullen, niet alleen voor mensen met een beperkt budget, maar gewoon voor iedereen. We werken met een vrijwillige bijdrage, waar we dan weer nieuwe benodigdheden van kunnen kopen. Naast apparaten en fietsen repareren we ook kleding.