Skip Sidebar

Over ons

Onze doelstelling is om sociaal isolement en eenzaamheid in de wijk terug te dringen. Als organisatie zonder winstoogmerk draait Resto VanHarte op subsidies, sponsors en giften van donateurs ...

Buurt & omgeving
Deel

Gastheer/Gastvrouw bij Resto VanHarte

5 uur/week
Plataanstraat 50, 7545 MN Enschede, Nederland
Buurt & omgeving
2 plaatsen over.
Deel activiteit
#21509
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Resto-VanHarte-Enschede/activiteiten/GastheerGastvrouw-bij-Resto-VanHarte/21509 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om verantwoordelijkheid te dragen voor de gang van zaken in ons sociale restaurant? Kan je andere vrijwilligers aansturen voor het inrichten van het restaurant, het ontvangen van de gasten, het serveren van de maaltijden, afruimen en opruimen? Houd je van het organiseren en begeleiden van leuke activiteiten voor onze gasten rond de maaltijd? En vooral vind je het leuk om het onze gasten en vrijwilligers naar de zin te maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Resto VanHarte verzorgd op donderdagavond een Restoavond in Speeltuin Stadsveld. Voor deze locatie zoeken we een gastheer of gastvrouw die de zorg draagt voor het reilen en zeilen in ons restaurant. Resto VanHarte is een buurtrestaurant voor alle buurtbewoners. Door samen te eten proberen we op een gastvrije en persoonlijke manier mensen weer met elkaar in contact te brengen. Alle vrijwilligers kunnen gratis mee eten.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

- Je wordt deel van een leuk team die zeer gedreven samen Resto VanHarte gestalte geven. - Je kunt onder begeleiding van professionals ervaring opdoen in het leiding geven in een restaurant. - Resto VanHarte heeft ook de mogelijkheid tot het volgen van een interne opleiding. Meer informatie vind je ook op de website van Resto van Harte.

Hoe kom ik er?

Over Resto VanHarte Enschede

Onze doelstelling is om sociaal isolement en eenzaamheid in de wijk terug te dringen. Als organisatie zonder winstoogmerk draait Resto VanHarte op subsidies, sponsors en giften van donateurs. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de organisatie. Onze nieuwe aanpak, de buurtmobilisatie, zorgt ervoor dat steeds meer mensen zullen meedoen om een ontmoetingsplek in de wijk de creëren. Want samen eten verbindt en buurten fleuren op, omdat mensen weer meedoen.
2 plaatsen over.
Deel activiteit