Skip Sidebar

Over ons

Onze doelstelling is om sociaal isolement en eenzaamheid in de wijk terug te dringen. Als organisatie zonder winstoogmerk draait Resto VanHarte op subsidies, sponsors en giften van donateurs ...

Buurt & omgeving
Deel

Medewerker keuken/afwas Resto VanHarte

4 uur/week
Plataanstraat 50, 7545 MN Enschede, Nederland
Zwerfafval
Buurt & omgeving
5 plaatsen over.
Deel activiteit
#21507
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Resto-VanHarte-Enschede/activiteiten/Medewerker-keukenafwas-Resto-VanHarte/21507 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om te helpen met opruimen en te zorgen voor gezelligheid? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Resto VanHarte Enschede donderdag op Speeltuin Stadsveld koken we samen met onze professionele kok en een leuk team voor onze gasten. Het is gezellig en leerzaam en je eet gratis mee.

Opleidingsvereiste

VMBO, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Je werkt samen met een leuk team. Daarnaast is er bij Resto VanHarte de mogelijkheid voor een opleiding gezond koken een leuke culinaire workshops.

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Deel activiteit

Over Resto VanHarte Enschede

Onze doelstelling is om sociaal isolement en eenzaamheid in de wijk terug te dringen. Als organisatie zonder winstoogmerk draait Resto VanHarte op subsidies, sponsors en giften van donateurs. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de organisatie. Onze nieuwe aanpak, de buurtmobilisatie, zorgt ervoor dat steeds meer mensen zullen meedoen om een ontmoetingsplek in de wijk de creëren. Want samen eten verbindt en buurten fleuren op, omdat mensen weer meedoen.