Skip Navigation
Over ons

Rijksmuseum Twenthe bestudeert, presenteert en stimuleert de menselijke verbeelding. Rijksmuseum Twenthe bestudeert, presenteert en stimuleert de menselijke verbeelding.

Cultuur & KunstEducatie
Deel

Vrijwilliger Horeca

Vacature · 3–12 uur/week
Enschede, Overijssel, Nederland
Gastheer/vrouw
SchoonmakenCateringNederlandsEngels
#29146
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Rijksmuseum-Twenthe/activiteiten/Vrijwilliger-Horeca/29146 om je aan te melden
SamenvattingVoor de horecagelegenheden bij De Museumfabriek en Rijksmuseum Twenthe zoeken we vaste vrijwilligers.
Uitgebreide omschrijving

We zoeken vrijwilligers voor 'Lokaal Roombeek' bij De Museumfabriek en 'het Museumcafé' in Rijksmuseum Twenthe.


Lokaal Roombeek is voor iedereen geopend - je hebt geen toegangskaartje voor het museum nodig. Ook kun je in alle rust met je laptop bij ons komen werken - er is gratis Wi-Fi.


Het Museumcafé is, zoals de naam al zegt, het café waar de bezoekers van Rijksmuseum Twenthe een kop koffie (met gebak of krentewegge) kunnen drinken of van een vers bereide lunch kunnen genieten.


Wat ga jij doen? 

In het museumcafé kom je in een team te werken en zijn te taken verdeeld, bij het Roombeek Lokaal sta je zelfstandig. Je verzorgt de horeca-bar activiteiten. Uitgifte van koffie, thee, lemonades of andere drankjes en lekkernijen en lunchgerechte aan de bezoekers van onze horecagelegenheden. Je ruimt af, verzorgt de vaatwasser, koffiemachine etc. en zorgt dat het café een representatieve ruimte is en blijft tijdens de openstelling van het museum. Aan het eind van de dag maak je de kassa op en staat alles weer klaar voor de volgende dag.


Wat vragen wij?

Wij zoeken vrijwilligers die adequaat en klantgericht kunnen werken en representatief zijn. Gastvrijheid staat voorop! Natuurlijk ben je een teamplayer en kennis met het horecavak is een pré, maar we willen je ook van alles leren. Het kan soms 'hollen en stilstaan' zijn, en daar kan jij goed mee omgaan.


Daarnaast;


  • Ben je minimaal 1 à 2 dagdelen per week beschikbaar, bij voorkeur ook in het weekend;
  • Spreek je de Nederlandse taal en heb je basis kennis van de Engelse taal.


Wat bieden wij jou?

• Een creatieve en inspirerende werkomgeving

• De MuseumJaarkaart

• Een leuk en internationaal team met een informele maar professionele sfeer

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

• Een unieke werkplek in de creatieve wijk Roombeek bij de samenwerkende musea Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek


Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek

Rijksmuseum Twenthe en De Museumfabriek zijn de grootste musea in het oosten van het land. Twee vooruitstrevende musea met elk een onderscheidend profiel en elk een eigen doelgroep die nauw samen werken. Rijksmuseum Twenthe is een kunstmuseum dat beschouwelijk is en dat belangrijke tentoonstellingen organiseert voor een landelijk publiek. 

De Museumfabriek ontwikkelt zich tot een veelzijdig museum voor families, liefhebbers en professionals overnatuur, cultuur, kunst, techniek en wetenschap. Een museum waar je door een microscoop of telescoop kunt turen, waar je je kunt verbazen en waar je kunt leren. Maar ook waar je kunt onderzoeken, creëren, zagen, tekenen, drukken, solderen, monteren en coderen.

De Museumfabriek is een museum waar verleden, heden en toekomst met elkaar worden verbonden.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Rijksmuseum Twenthe
Rijksmuseum Twenthe bestudeert, presenteert en stimuleert de menselijke verbeelding. Rijksmuseum Twenthe bestudeert, presenteert en stimuleert de menselijke verbeelding.
·
#29146
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Rijksmuseum-Twenthe/activiteiten/Vrijwilliger-Horeca/29146 om je aan te melden