Skip Sidebar
SIVE

SIVE

Non-profit

Over ons

SIVE is een bruisend vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Bij SIVE kunnen vrouwen deelnemen aan diverse activiteiten zoals taalactiviteiten, inspirerende lunchbijeenkomsten, ...

Buurt & omgevingGender gelijkheidOnderwijs
Deel

Medewerker Vrouw & Maatschappij

14 uur/week
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Buurt & omgevingGender gelijkheidOnderwijs
1 plaats over.
Deel activiteit
#20968
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/SIVE/activiteiten/Medewerker-Vrouw--Maatschappij/20968 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

De vrijwilliger werkt binnen de werkgroep aan het realiseren van thema's voor vrouwen. De thema's bedenken we gezamenlijk, evenals de doelgroep en de werkwijze. We organiseren gemiddeld 3 tot 4 bijeenkomsten per jaar. Ook verzorgen we de werving en de uitvoering. Hiervoor werken we zowel intern samen als extern met partnerorganisaties. Vaardigheden: * Belangstelling voor thema's die voor vrouwen belangrijk (kunnen) zijn. * Interesse in culturen en politieke verhoudingen. * Bereidheid tot het bedenken en mede uitvoeren van de informatiebijeenkomsten. * Samenstellen van teksten e.d. voor de uitvoering en de werving van deelnemende vrouwen. Wij vragen: * Brede maatschappelijke belangstelling. * Goede beheersing van de Nederlandse taal. * Bekendheid met sociale media. Doelgroep: Diverse groepen van vrouwen waaronder vrouwen met interesses voor maatschappelijke thema's. De thema's zijn gericht op sociaal geĂŻsoleerde vrouwen of andere specifieke groepen. Dagdelen: Er zijn geen vaste dagdelen. Het mee organiseren en uitvoeren van een thema kost ongeveer 14 uur per thema. In overleg verdelen we de taken en verantwoordelijkheden.

Opleidingsvereiste

HBO

Dit krijg je ervoor terug

- Samenwerken in een klein enthousiast team binnen een actieve organisatie. - Kennismaken met vrouwen met diverse culturele achtergronden en opleidingsniveaus. - Maatschappelijk relevant bezig zijn en vergroten van je netwerk.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > SIVE > Medewerker Vrouw & Maatschappij

Over SIVE

SIVE is een bruisend vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Bij SIVE kunnen vrouwen deelnemen aan diverse activiteiten zoals taalactiviteiten, inspirerende lunchbijeenkomsten, leesclub, wandelclub, prikkelende debatten, workshops, handwerkgroep en informatieve bijeenkomsten.

Het doel van SIVE is participatie, emancipatie en integratie van alle vrouwen in en rondom Enschede te bevorderen ongeacht etniciteit, geloof of politieke voorkeur.

SIVE is een vrijwilligersorganisatie, zowel bestuurlijk als inhoudelijk, met ruim 50 vrijwilligers. SIVE is laagdrempelig, proactief en volop in ontwikkeling. SIVE inspireert, geeft kracht en verbindt.
1 plaats over.
Deel activiteit
#20968
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/SIVE/activiteiten/Medewerker-Vrouw--Maatschappij/20968 om je aan te melden