Skip Sidebar
SIVE

SIVE

Non-profit

Over ons

SIVE is een bruisend vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Bij SIVE kunnen vrouwen deelnemen aan diverse activiteiten zoals taalactiviteiten, inspirerende lunchbijeenkomsten, ...

Buurt & omgevingGender gelijkheidOnderwijs
Deel

Taalvrijwilliger (v) voor les aan interculturele vrouwen

3 uur/week
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Buurt & omgevingGender gelijkheidOnderwijs
1 plaats over.
Deel activiteit
#20980
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/SIVE/activiteiten/Taalvrijwilliger-v-voor-les-aan-interculturele-vrouwen/20980 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. SIVE zoekt een taalvrijwilliger voor een taalcursus voor hoog opgeleide vrouwen die doelgericht de Nederlandse taal goed willen leren. Je werkt samen met een klein team enthousiast en ervaren taalvrijwilligers. Wil jij als taalvrijwilliger bij SIVE werken? Werk je graag samen met vrouwen met diverse culturele achtergronden en breng je graag de Nederlandse taal en cultuur aan volwassenen over? Dan is dit werk wellicht iets voor jou! We zoeken een vrouw met: - uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een brede kennis van de Nederlandse taal en grammatica (NT2). - inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit. - zekerheid voor een groep kan staan zonder zichzelf in het middelpunt te plaatsen. - vermogen om ordelijk te werken en orde te houden op een natuurlijke manier voor een goede sfeer in de groep. - respect voor alle culturen vanuit gelijkwaardigheid en over de Nederlandse cultuur kan vertellen. - 3 tot 4 uur per week beschikbaar is.

Opleidingsvereiste

HBO

Dit krijg je ervoor terug

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > SIVE > Taalvrijwilliger (v) voor les aan interculturele vrouwen

Over SIVE

SIVE is een bruisend vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Bij SIVE kunnen vrouwen deelnemen aan diverse activiteiten zoals taalactiviteiten, inspirerende lunchbijeenkomsten, leesclub, wandelclub, prikkelende debatten, workshops, handwerkgroep en informatieve bijeenkomsten.

Het doel van SIVE is participatie, emancipatie en integratie van alle vrouwen in en rondom Enschede te bevorderen ongeacht etniciteit, geloof of politieke voorkeur.

SIVE is een vrijwilligersorganisatie, zowel bestuurlijk als inhoudelijk, met ruim 50 vrijwilligers. SIVE is laagdrempelig, proactief en volop in ontwikkeling. SIVE inspireert, geeft kracht en verbindt.
1 plaats over.
Deel activiteit