Skip Sidebar
SIVE

SIVE

Non-profit

Over ons

SIVE is een gezellig en actief vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Bij SIVE kunnen vrouwen deelnemen aan allerlei activiteiten zoals taalactiviteiten, leesclubs, wandelclub, ...

WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Deel

Vrijwilliger Sociale Media

Structureel werk · Flexibele uren
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Sociale mediaMarketing & CommunicatieOntwerpCreatief
WelzijnBuurt & omgevingKunst & cultuur
Activiteit Delen
SIVE
#53172
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/SIVE/activiteiten/Vrijwilliger-Sociale-Media/53172 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze sociale media kanalen zoeken wij een vrouw die hier graag mee bezig is, en de kanalen wil opfleuren!

Uitgebreide omschrijving

Wat is SIVE?

Sive is een bruisend vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Sive is een actieve vrouwenorganisatie die zich inzet voor de participatie, verbinding en daarbij andere vrouwen inspireert in haar eigen kracht te staan. We zijn kleurrijk, dynamisch en maatschappelijk betrokken! We organiseren diverse activiteiten, draaien projecten en bieden in huiskamersetting prettige ontmoetingen. 


Wat zoeken we?

Voor onze organisatie zijn we opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vinden om creatief bezig te zijn in de vorm van online content. Hou je ervan om nieuwe dingen te creëren? Schrijf je graag teksten voor online media Vind je het leuk om te laten zien wat een organisaties als SIVE doet? In beelden en/of juist in tekst? . En wil je je tegelijkertijd bevatten met de wens van Sive en hier al je creativiteit in kwijt kunnen. Dan is Sive opzoek naar jou! 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > SIVE > Vrijwilliger Sociale Media

Over SIVE

SIVE is een gezellig en actief vrouwencentrum voor alle vrouwen uit Enschede en omgeving. Bij SIVE kunnen vrouwen deelnemen aan allerlei activiteiten zoals taalactiviteiten, leesclubs, wandelclub, workshops, handwerkgroep en informatieve en inspirerende bijeenkomsten.

Het doel van SIVE is participatie, emancipatie en integratie van alle vrouwen in en rondom Enschede te bevorderen.
SIVE is een vrijwilligersorganisatie met ruim 50 vrijwilligers, waaronder een vrijwillig bestuur. SIVE inspireert, geeft kracht en verbindt.