Skip Sidebar

Over ons

De Stichting 55+ biedt een gezellige omgeving om anderen te ontmoeten tijdens een interessante cursus of actieve bezigheid.

OuderenSport & RecreatieKunst & cultuur
Deel

Stichting 55+ zoekt: Docent luisterklas klassieke muziek

Structureel werk · 2–3 uur/week
Schuttersveld 17, 7514 AC Enschede, Netherlands
OuderenKunst & cultuur
Activiteit Delen
Stichting 55+ Enschede
#55893
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-551/activiteiten/Stichting-55-zoekt-Docent-luisterklas-klassieke-muziek/55893 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De docent is een man of een vrouw (vrijwilliger) die niet alleen goed thuis is in de klassieke muziek, maar er ook enthousiast over kan vertellen.

Uitgebreide omschrijving

Klassieke muziek is voortgebracht door, of geworteld in, de kerkelijke en wereldlijke muziektradities, grofweg vanaf de middeleeuwen tot heden. Bij 55+ beluistert u in een gemoedelijke sfeer klassieke muziek van bekende en minder bekende componisten, vanuit diverse stijlen. Er wordt geen voorkennis vereist. Kortom: u luister gezamenlijk naar prachtige muziek. De lesvorm is interactief. De bijeenkomsten vinden in overleg 2x per maand plaats, ’s morgens of ’s middags.

 

 Inlichtingen bij de coördinator cultuur, e-mail cultuur-algemeen(at)55plus-enschede(dot)nl of via het telefoonnummer op de website.

Hoe kom ik er?

Het gebouw is op het Meubelplein bereikbaar via de weg tussen Welkoop en KPN door helemaal aan het eind linksom de verhoging op te rijden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > Stichting 55+ Enschede > Stichting 55+ zoekt: Docent luisterklas klassieke muziek

Over Stichting 55+ Enschede

De Stichting 55+ biedt een gezellige omgeving om anderen te ontmoeten tijdens een interessante cursus of actieve bezigheid.