Skip Sidebar
Stichting Beien

Stichting Beien

Non-profit

Over ons

We kunnen meer dan we denken. Veel meer. Heel praktisch en heel dichtbij. Bij Beien willen we niet afwachten tot anderen er iets aan doen, maar zelf ontdekken en laten zien hoe het anders kan ...

Onderwijs
Deel
Gastheer / gastvrouw  / coördinator

Gastheer / gastvrouw / coördinator

Structureel werk · 9 uur/week
meeuwenstraat 160 7523 XZ Enschede
Onderwijs
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Beien
#21685
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Beien/activiteiten/Gastheer--gastvrouw--coordinator/21685 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Woon je in Enschede? Vind je het leuk om te werken in het café van een buurtcentrum en mensen een welkom gevoel te geven? Vind je het leuk om daarin verantwoordelijkheid te dragen? Lijkt het je zinvol en leuk om een leuke bijdrage te leveren aan een bewonersinitiatief? - allerlei voorkomende bar- en terraswerkzaamheden - begeleiding van en samenwerking met collega’s - Gasten ontvangen , welkom heten , verder helpen - Samenwerken met de keuken - Café netjes en gezellig houden - Initiatief en nieuwe ideeën zijn welkom ! - Je doet het niet alleen!

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

Als je in huis hebt wat nodig is, dan kan je in ons Beienteam aansluiten en 1 van de coördinatoren worden van ons bewonersbedrijf. Hier zit een vrijwilligers vergoeding aan vast. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Beien

We kunnen meer dan we denken. Veel meer. Heel praktisch en heel dichtbij. Bij Beien willen we niet afwachten tot anderen er iets aan doen, maar zelf ontdekken en laten zien hoe het anders kan. Stap voor stap, in onze eigen buurt, met elkaar.

Wil je meer informatie en je inzetten voor onze buurt, kijk dan op onze website en neem contact met ons op!