Skip Navigation
Over ons

Zo is in april 2015 in de binnenstad van Enschede Stage 53 van start gegaan. Stage 53 is een ontwerp- en productieatelier van kleding. Waar studenten van de modeopleidingen van het ROC een stageplek ...

Educatie
Deel

Over Stichting Comsocial

Zo is in april 2015 in de binnenstad van Enschede Stage 53 van start gegaan. Stage 53 is een ontwerp- en productieatelier van kleding. Waar studenten van de modeopleidingen van het ROC een stageplek kunnen krijgen.  En waar werkzoekenden voor het maken van kleding worden opgeleid. En waar vluchtelingen met in het land van herkomst een achtergrond als kleermaker een werkplek kunnen vinden.
 
We willen hiermee tevens de terugkeer van een stukje confectie naar Twente en de Achterhoek bevorderen. Zo is in april 2015 in de binnenstad van Enschede Stage 53 van start gegaan. Stage 53 is een ontwerp- en productieatelier van kleding. Waar studenten van de modeopleidingen van het ROC een stageplek kunnen krijgen.  En waar werkzoekenden voor het maken van kleding worden opgeleid. En waar vluchtelingen met in het land van herkomst een achtergrond als kleermaker een werkplek kunnen vinden.
 
We willen hiermee tevens de terugkeer van een stukje confectie naar Twente en de Achterhoek bevorderen.