Skip Sidebar

Over ons

Stichting Kledingbank Enschede verstrekt kleding, schoeisel en andere textielwaren aan mensen die niet (meer) over voldoende financiële middelen beschikken om deze zelf te kunnen kopen. Deze mensen ...

Buurt & omgeving
Deel

Vrijwilliger Kledingbank Enschede

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 11 jun 2020
Kuipersdijk 375 7514 WN Enschede
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Kledingbank Enschede
#21638
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Kledingbank-Enschede/activiteiten/Vrijwilliger-Kledingbank-Enschede/21638 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Stichting Kledingbank heeft als doel het inzamelen en doorgeven van goede, schone herbruikbare kleding, schoeisel en textiel aan ingezetenen van Enschede die dit hard nodig hebben, maar het niet (meer) kunnen betalen. Voor de kledingbank zijn we op zoek naar vrijwilligers (die de Nederlandse taal spreken en een goede fysieke conditie hebben) om textiel en schoenen te selecteren, sorteren en voor magazijn werkzaamheden. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op een dagdeel van 9:30 tot 12:00 uur of van 11:30 tot 15:15 uur. Kom jij ons team versterken? Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Neem dan nu contact met ons op! Voor meer informatie kijk op onze website: http://www.kledingbankenschede.nl/ of op Fb: Kledingbank Enschede.

Opleidingsvereiste

MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Binnenkort komt er een vacature bij onze kledingbank. Wat bieden wij: - Uitdagingen; we doen een beroep op je vaardigheden en competenties. - Het is leerzaam; je krijgt intervisie, trainingen en begeleiding. - Wederkerig; je biedt hulp en ontmoet bijzondere mensen. - Je krijgt sociale contacten, gezamenlijke trainingen en uitstapjes. - Je ziet veel blije gezichten van klanten en klantjes. Sollicitatie via de mail sturen: [email protected] of bellen: 06 486 18 001

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Kledingbank Enschede

Stichting Kledingbank Enschede verstrekt kleding, schoeisel en andere textielwaren aan mensen die niet (meer) over voldoende financiële middelen beschikken om deze zelf te kunnen kopen. Deze mensen kunnen bij ons terecht met een verwijsformulier van een verwijzende instantie, zoals bijvoorbeeld de voedselbank, een wijkcoach, het formulierenadviespunt, Stichting Leergeld of een andere hulpverlenende instelling.

Wij verzamelen goede schone herbruikbare kleding, schoeisel en textielwaren. Deze worden door vrijwilligers gecontroleerd op kwaliteit en gesorteerd. Overgebleven en/of onbruikbare kleding gaat tegen een geringe vergoeding naar derden en zal worden hergebruikt of gerecycled. Hiervan betalen wij een deel van onze exploitatiekosten.

Wil jij je inzetten voor de Kledingbank, ben je een aanpakker en harde werker? Kijk dan op onze website voor meer informatie en meld je aan!