Skip Sidebar
Trajectum

Trajectum

Non-profit

Over ons

Trajectum is een zorgaanbieder van hoog specialistische zorg gericht op de doelgroep: mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag. Wij bieden een ruim en ...

WelzijnMensen met een beperkingSociale rechtvaardigheid
Deel
Trajectum

Over Trajectum

Trajectum is een zorgaanbieder van hoog specialistische zorg gericht op de doelgroep: mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag. Wij bieden een ruim en specialistisch zorgaanbod aan en doen dit vanuit de sectoren Klinisch Behandelen, Specialistisch Verblijf en Ambulante Zorg. Onze zorg wordt geboden op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. We hebben diverse locaties in de regio's Noord en Oost Nederland.

We zien het als onze missie én uitdaging om cliënten die eerder zijn vastgelopen in de reguliere zorg, perspectief te bieden. We werken aan het verminderen en beheersbaar maken van hun problemen, zodat terugkeer naar de samenleving mogelijk is. We hebben inmiddels ruim 50 jaar ervaring in het vakgebied en zijn enorm betrokken bij onze bijzondere cliënten.

Voor meer informatie en vragen kun je terecht op onze website. Via de website kun je je ook aanmelden als vrijwilliger.

Foto's